Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice smetly Dědice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní utkání nám mělo přinést zajímavý a peprný duel. Očekávání se proměnilo ve skutečnost. Zápas byl hned od první minuty výživný a přinesl na úvod spoustu dobrých příležitostí na straně domácích. Zase se muselo na první branku chvíli čekat, jelikož šance, které měli  opět neproměnili. Nepřesnou mušku Kobeřic zlomil ve 29 minutě Tonda Karásek, který vstřelil úvodní branku utkání. Domácí měli chuť hrát, a tak se jim podařilo ještě v závěru poločasu vstřelit druhý gól, opět u toho byl Tonda Karásek. První půle byla celkem vyrovnaná, jen hosté nebyli vpředu tak dravý jako celek domácích.

 

 

Druhá půle se ale nesla v režii Kobeřic, když Marcel Musil dokázal hned v 46‘ opět skórovat. Tohle hosty položilo a už nedokázali výsledek zvrátit ve svůj prospěch. Naopak Kobeřice svým neklesajícím náporem dokázaly výsledek ještě vylepšit o 4 branky. Konečné skóre tak znělo lépe pro domácí, a to stavem 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Hobza (hráč TJ Sokol Kobeřice): Dnes jsem s naším výkonem moc spokojen. Jelikož po dvou předchozích debaklech jsme si potřebovali spravit chuť. Sice za to mohla z větší části absence některých hráčů, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Taky mě moc potěšil Tonda Karásek, který prolomil svoje střelecké trápení a svůj skvělý výkon završil třemi brankami. Trenéři dnes zamíchali sestavou a myslím si, že to byl dobrý tah díky němuž jsme utkání zvládli. Opět jsme si trošku vylepšili skóre a posunuli se třemi body snad ke zdárnému završení sezóny. Ještě však není nic rozhodnuto a musíme nadále bojovat.




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Hobza [-] , J. Ondráček [-] , R. Polášek [-] - S. Piňos [-] , J. Redl [-] , R. Ondráček [-] , M. Musil [-] - A. Karásek [-] , T. Kadlec [-]


Hráči zápasu: A. Karásek , J. Redl .
Místo: Kobeřice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.