Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice sestřelily Sudice šesti údery v prvním poločase


Branky


15. F. Kocián , 20. R. Plaček , 29. V. Duda (p.) , 33. T. Radošovský , 37. O. Langer , 40. O. Langer - 56. L. Hlaváč , 65. T. Kalmus
0

O osudu zápasu rozhodla povedená první půle ze strany Bolatic, kdy nasázely Sudicím šest gólů. Sudice pak už jen zápas kosmeticky upravily ve druhé části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice uvyklé hrát na svém úzkém hřišti, v prvním poločase na letišti v Bolaticích zcela propadly. Ještě za bezbrankového stavu, ale dvakrát zahrozil sudický David Havranke. Jednou z toho bylo břevno, Podruhé mu jeho záměr vystihl a míč vyrazil na roh brankář Bolatic Pavel Duda. Po čtvrthodině otevřel skóre střetnutí z přímého kopu bolatický Filip Kocián - 1:0. Vzápětí mohl ještě srovnat Petr Kubjatko, ale neseřídil přesně svá mířidla. Bolatice pak rozjely svůj brankostroj. Ve 20. minutě zakroutil rohový kop přímo do brány René Plaček - 2:0. Po půlhodině hry byl faulován v sudickém pokutovém území Ondřej Langer a penaltu s přehledem proměnil Vlastimil Duda - 3:0. Na čtyřbrankový rozdíl navyšoval v 33. minutě Tomáš Radošovský - 4:0. V 37. minutě se dostal za hostující obranu Ondřej Langer a s přehledem pokořil hostujícího brankáře Plachtzika - 5:0. na půltucet branek zaokrouhlil skóre pět minut před přestávkou opět Ondřej Langer - 6:0.

 

Po přestávce ještě mohly Bolatice své vysoké vedení navýšit. Dvakrát se do nadějných pozic dostal Tomáš Sněhota. Ale ani jednou nenavýšil skóre zápasu. Sudice ve druhé půli zápas nezabalily, a dokázaly snížit aspoň na přijatelnější rozdíl. V 56. minutě zahrál domácí hráč v pokutovém území rukou. Míč si na puntík pokutového kopu postavil Ladislav Hlaváč. Jeho záměr dokázal bolatický brankář Duda vystihnout, ale na dorážku stejného hráče už byl krátký - 6:1. V 65. minutě se krásně uvolnil Petr Kubjato a předložil míč jak na zlatém podnosu Tomáši Kalmusovi, který v pohodě skóroval - 6:2. Po této bránce se zápas už v poklidu dohrával a domácí v pohodě výhru udrželi.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Sudice jsou zvyklé na své úzké hřiště, my jsme si je na svém hřišti roztáhli a celou první půli jsme měli převahu, kterou jsme zúročili šesti góly. Ve druhém jsme mohli ještě vedení navýšit, ale nedali jsme dvě šance. Sudice pak dvěma góly zápas korigovaly, ale pak se už zápas v pohodě dohrál.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): V prvním poločase není co hodnotit, když se nám nedařilo vůbec nic. Musím ale kluky pochválit, že to ve druhém nevzdali a se ctí to dohráli.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - J. Krettek [-] (79. M. Wrána [-] ) , T. Sněhota [-] , O. Langer [-] , T. Rataj [-] (46. D. Kampík [-] ) , F. Kocián [-] (68. P. Tomšů [-] ) , P. Nawrath [-] , T. Radošovský [-] (52. V. Hrubý [-] ) , D. Sněhota [-] , V. Duda [-] , R. Plaček [-] (70. J. Bortlík [-] )

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] (75. M. Zeman [-] ) , A. Schwenzner [-] (77. L. Kartous [-] ) - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] (72. V. Kryštof [-] ) , T. Kalmus [-] , M. Kubeša [-] - P. Kubjatko [-] , D. Havranke [-] (46. L. Hlaváč [-] )

ŽK: 42. A. Schwenzner , 82. P. Kubjatko .
Hráči zápasu: O. Langer , F. Kocián .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: PINČEK Milan - ŠULA Jan (N), MOLNÁR Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.