Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice opět otočily a díky nejtěsnější výhře zůstaly v čele tabulky


Branky


0

Hať byla v první dějství o něco lepším týmem a ujala se vedení o dvě branky. Dobroslavice do poločasu ještě snížily, a ve druhé polovině dvěma góly zápas otočly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště prvních Dobroslavic zavítal rezervní tým z Hatě a byli to překvapivě hosté, kdo v prvním poločase diktoval tempo hry. Hned v úvodu se ve velké šanci zjevil haťský Lukáš Kliment, ale jeho pokus domácí brankář Jan Osmančík vytlačil na roh. O něco později se dostal do samostatného nájezdu opět Lukáš Kliment, ale opět neprokázal instinkt zabijáka. V 34. minutě se už hosté radovali ze vstřelení branky, když Tomáš Gazdík milimetrově přihrával Lukáši Tylečkovi, který míč zametl k tyči domácí branky - 0:1. Ve 43. minutě se dostal k odraženému míči Lubomír Machalla a střelou pod břevno nedal domácímu strážci svatyně žádnou šanci - 0:2. Dobroslavice snížily brankou do šatny, když Jan Stupka zaskočil centrovaným míčem brankáře Tomáše Němce - 1:2.

 

Po přestávce už byly lepším týmem Dobroslavice a hrálo se prakticky na jednu branku. V úvodu druhého dějství se nabídla domácím možnost pokutového kopu, ale Daliborovi Vujtíkovi byla hostující branka příliš malá. V 66. minutě už domácí skóre srovnali, když zaváhání hostující defenzivy využil Jan Stupka a tvrdou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 2:2. Rozhodující okamžik zápasu pak přišel v 77. minutě, když si Jakub Klekner kličkou posunul míč na střed a zavěsil balon do brány - 3:2. Dobroslavice si výhrou udržely vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Opět jsme prohrávali 0:2, do poločasu jsme snížili. Ve druhém už jsme byli lepší a fotbalovější a skóre otočili.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Zase zbytečně prohraný zápas ve druhém poločase. Vedeme o poločase a pak prohrajeme. V první půli jsme mohli klidně vést 4:0 a mohlo být po zápase. Ve druhém už to bylo na jednu branku a navíc soupeř ještě nedal penaltu, přesto to otočil.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - M. Lišaník [-] , J. Klekner [-] , T. Voves [-] , J. Svoboda [-] , M. Hrubý [-] (75. R. Haluska [-] ) , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , D. Rathouský [-]

TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - T. Gazdík [-] , L. Kliment [-] (63. M. Sojčák [-] ) , L. Machalla [-] , J. Macháček [-] , M. Kupka [-] , M. Schimanek [-] , L. Tyleček [-] , L. Štverka [-] , J. Válek [-] (87. M. Janík [-] ) , V. Paskuda [-]

ŽK: 68. T. Voves , 81. R. Haluska - 60. L. Štverka , 65. V. Paskuda , 68. J. Macháček .
Hráči zápasu: J. Stupka - T. Gazdík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - KNOPP Martin (N), PAVLENKA Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.