1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nepříliš pohledném zápase zvítězily Dobroslavice


Branky


0

Po bezbrankové první půli se ujaly Darkovice vedení, ale Dobroslavice dokázaly dvěma góly zvrátit skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Darkovic přijela v neděli štika ligy z Dobroslavic, která zde šťastně vybojovala výhru. Zápas však příliš pohledného fotbalu nenabídl. Hrál se velice tvrdý zápas, s velkým množstvím osobních soubojů na obou stranách. Bylo k vidění i poměrně dost faulů. Diváci viděli fotbal plný nasazení, který se přeléval od jednoho vápna ke druhému. Co se týká šancí, tak to byl praktický zápas bez jediné vážnější šance. Proto taky první poločas skončil za bezbrankového stavu.

 

Ani ve druhé části se obrázek hry na ploše příliš nezměnil. Nadále se hrálo nahoru dolů, jen s tím rozdílem, že fotbalisté nabídli divákům tři branky. Ke smůle domácího publika padly dvě branky do sítě domácích Darkovic. Do vedení se dostal domácí mančaft v 51. minutě. To darkovický hráč odcentroval míč do šestnáctky hostů, kde darkovický forvard Lukáš Poštulka obstřelil hostujícího gólmana a otevřel skóre zápasu - 1:0. Vyrovnání se Dobroslavice dočkaly v 64. minutě, když si balón, ve snaze ho odkopnout do bezpečí. nešťastně dovezl do sítě domácí obránce. Gól byl ale podle zápisu připsán hostujícímu Stupkovi - 1:1. Rozhodující okamžik přišel dvanáct minut před závěrečným hvizdem, kdy se hlavičkou prosadil dobroslavický Václav Chromečka a zajistil tak hostům tři body - 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Podle mě tvrdý zápas., Hrálo se nahoru dolů. Vyložených šancí moc nebylo, a hosté výhru vydřely.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Fotbal prakticky bez šancí. Nedalo se na to moc dívat. Byly jsme šťastnější.



Sestavy


FK Darkovice B
M. Malík [-] - D. Bach [-] - L. Hloušek [-] , D. Kurek [-] , J. Hanzlík [-] (50. A. Kremser [-] ) , J. Vyletělek [-] (72. A. Večerek [-] ) , T. Tvrdý [-] , L. Poštulka [-] , R. Halška [-] (79. P. Ricka [-] ) , A. Tvrdý [-] , J. Adámek [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - J. Klekner [-] (81. T. Boček [-] ) , M. Knopp [-] (79. P. Tůma [-] ) , D. Rathouský [-] , J. Svoboda [-] (46. T. Venclík [-] ) , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , D. Tůma [-] , V. Chromečka [-]

ŽK: 63. A. Tvrdý , 68. D. Kurek - 61. V. Chromečka .
Hráči zápasu: D. Kurek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINČEK Milan - TVRDÝ Pavel (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.