Strahovice přestřilely Hať


0

Hať doma podlehla doma Strahovicím poměrně vysokým skórem 3:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý zápas byl k vidění v Hati kam zavítalo mužstvo Do Strahovic, které po celý utkání tahalo za delší část provazu. Hosté začali pěkně zhurta, když do vedení šly už ve 3. minurě, když hlavou usměrnil míč do sítě po rohu Miroslav Nevřela - 0:1. Za čtyři minuty Patri Slavík v souboji s brankářem neuspěl. V 18. minutě nezaváhal před prázdnou brankou Patrik Kubiš - 0:2. V dalších šancích zaváhali postupně Jakub Stříbný s Martinem Obrusníkem. Pět minut před přestávkou se ke slovu dostala Hať, když zužitkoval roh Patrik Horák - 1:2.

 

Po přestávce se s góly roztrhl pytel. Strahovice byly mírně lepší a navíc byly neuvěřitelně střelecky potentní. V 58. minutě utekly opět Strahovice narozdíl dvou branek, když se do listiny střelců zapsal Patrik Slavík -1:3. O čtyři minuty později si roh Mirosla Nevřely srazil nešťastně do sítě brankář Zhaňal - 1:4. V 69. minutězavěsil balon do sítě s přispěním tyče Petr Lhotský - 1:5. Za deset minut si naběhl na roh střídající Michal Tesařa nedal hostujícímu brankáři Halfarovi žádnou šanci - 2:5. Hosté reagovali vzápěti, když Michael Hluchník využil nejistého zákroku brankáře, kterému vypadl míč z rukou a dopravil míč do kasy - 2:6. V 87. minutě obešel haťský Michal Starowicz dva protihráče a vypálil do šibenice - 3:6. V samém závěru stanovil konečnou podobu výsledku po rohovém kopu Jakub Stříbný - 3:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Špatný zápas z našeho pohledu. Prohráli jsme si to vlastními chybami.

SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Byli jsme jasně lepší a zaslouženě jsme si připsali tři body.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] (71. J. Majer [-] ) - J. Kliment [-] (58. M. Sojčák [-] ) , L. Tyleček [-] , D. Fojtík [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] , D. Holenka [-] (58. M. Tesař [-] ) , J. Válek [-] (46. L. Mučka [-] ) , M. Kupka [-] (71. T. Němec [-] ) , P. Horák [-] , M. Skiba [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] - P. Lhotský [-] , M. Nevřela [-] , J. Stříbný [-] - P. Kubiš [-] (60. F. Hladík [-] ) , P. Slavík [-] (71. M. Hluchník [-] ) - D. Beneš [-]

ŽK: 66. J. Macháček . ČK: 82. L. Mučka .
Hráči zápasu: M. Starowicz - J. Stříbný .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - ŠTVERKA Dalibor (N), MALCHÁREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.