Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělé nestačil ani dvoubrankový náskok


0

Bělá po prvním poločase měla dvoubrankový náskok. Polom třemi brankami v druhé části zvrátila vývoj utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém, rozbředlém terénu se hrál bojovný zápas. V prvním dějství byla opticky lepší domácí družina, která hrála jednoduchý fotbal a zaslouženě šla do dvoubrankového vedení. Po čtvrthodině hry přistál míč po přímém kopu na hlavěhrajícího trenéra Richarda Václavka a ten rozradostnil domácí fandy – 1:0. O deset minut později zahrávala Bělá rohový kop, který našel na přední tyči opět Václavka a ten podruhé nakoukl do střelecké listiny – 2:0. Navíc ještě zahodil své tři šance domácí Martin Hiltavský, který buď našel připraveného brankáře, nebo pálil mimo. Polom se zmohla pouze na nájezdy Robina Grygara a Zdeňka Kačírka. Oba je však díky špatnému terénu nedotáhli do konce. 

 

Po přestávce Polom zjednodušila hru, začala hrát nakopávané balóny a skóre obrátila. V 58. minutě po standardce snižoval hlavou David Schlossarek – 2:1. O minutu později mohli jít domácí znovu do dvoubrankového trháku, ale Martin Hiltavský se svou šanci naložil macešsky. Proto přišel zákonitý trest, kdy po lajně utekl rychlostí světla Zdeněk Kačírek a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Robina Grygara – 2:2. Pak si obe mužstva vypravovala několik šancí, ale nic se z nich neurodilo. Rozhodující okamžik zápasu přišel osm minut před koncem, když vyraženou střelu Davida Schlossarka protlačil hlavou do brány Zdeněk Kačírek – 2:3. Polom pak už výhru ubránila a připsala si důležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Těžký zápas. První poločas jsme je válcovali, ale dali jen dvě branky. Ve druhé půli místo, abychom vedli 3:1, jsme dostali z protiútoku gól na 2:2. Těsně před koncem jsme dostali gól, kterým jsme prohráli.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Těžký terén. Hřiště vypadalo jako vypuštěný rybník. V prvním poločase jsme dostali dva góly ze standardek. Ve druhé půli jsme zjednodušili hru, začali jsme bojovat a otočili jsme výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
P. Kolár [-] - M. Hiltavský [-] , R. Václavek [-] , M. Papšík [-] , J. David [-] , J. Demko [-] (61. M. Jäger [-] ) , R. Höpp [-] , J. Richter [-] , P. Vybrančík [-] , T. Válek [-] , M. Mikšaník [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - R. Šmíd [-] , D. Moša [-] , Z. Kačírek [-] , R. Grygar [-] , P. Sláma [-] , M. Kuděla [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , D. Schlossarek [-] (90. R. Halška [-] ) , A. Kubala [-]

ŽK: 71. J. David , 72. R. Höpp - 14. J. Bruna , 23. D. Moša .
Hráči zápasu: R. Václavek - Z. Kačírek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PUFFLER Jan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.