3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice se nadále trápí


Branky


40. B. Malček , 82. A. Kreisl , 87. R. Urban
0

Vávrovice nadále pokračují v nepřesvědčivých výkonech. Tentokrát prohrály v Jakartovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovické trápení nadále pokračuje a nezměnil to ani zápas v Jakartovicích. Úvod zápasu ale patřil hostující družině, ale jejich schopnost vstřelit branku jen nulová. V samém úvodu zahodil velkou šanci Ondřej Levák. Za chviličku byl neúspěšný Martin Schoppik. A na konci úvodní čtvrthodiny nepotvrdil své kanonýrsjké schopnosti Jakub Skalík, který svou hlavičku namířil těsně mimo tři tyče. Pak se hra zklidnila a odehrávala se hlavně mezi šestnáctkami obou týmů. Jakartovice pak udeřily jak blesk z čistého nebe pět minut před přestávkou, když přímý kop Břetislava Malčeka z třiceti metrů zaplul do sítě – 1:0. 

 

Druhý poločas už patřil Jakartovicím, které začaly hrát po zemi a diktovaly tempo hry. Radoslav Urban ještě v samostatném nájezdu zaváhal. Střelu Kamila Palkoviče zblokoval hostující obránce. Převahu vyjádřily Jakartovice gólově v 82. minutě, když udělal Adam Kreisl kličku hostujícímu obránci a nekompromisně míč napálil do sítě – 2:0. Tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího poslal Miroslav Sváček dlouhým nákopem do brejku Radoslava Urbana. Ten udělal kličku obránci a střelou do protipohybu brankáře Jana Greipela stanovil konečné skóre – 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): S prvním poločasem nejsem vůbec spokojený. Jen jsme nakopávali míče na Urbana a to bylo špatně. Ve druhé jsme se výrazně zlepšili, začali jsme kombinovat, hrát po zemi a přidali jsme dva góly a zaslouženě vyhráli.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Do patnácté minuty jsme mohli vést 3:0. Nakonec jsme těsně před poločase inkasovali. Ve druhém už jsme neměli vůbec nic. Nevím, kde jsme urazili fotbalového boha, že se nám nedaří.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Barták [-] - M. Poštulka [-] (83. J. Hajduk [-] ) , D. Filip [-] , R. Holub [-] (60. M. Sváček [-] ) , B. Malček [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , J. Porubek [-] (68. A. Kreisl [-] ) , L. Martinka [-] , J. Kovalčík [-] , T. Rubý [-] (85. T. Matyáš [-] )

FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - R. Schreiber [-] , F. Mrusek [-] , J. Schneider [-] , J. Skalík [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-]

ŽK: 52. J. Porubek - 69. R. Schreiber , 77. F. Mužík .
Hráči zápasu: B. Malček - F. Mužík .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BLAGA Richard, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.