4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice rozhodla v prvním poločase


Branky


0

Hlavnice rozhodla o svém výhře v první části, kdy nasázela neškodným Vávrovicím čtyři branky. Ve druhé části si pak už výhru pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vtrhla na svého soupeře jako divoká voda a za první poločas ho prakticky k ničemu nepustila. Vedení se ujala v probíhající 18. minutě, když se po nepřímém kopu dostal míč k Davidu Liškovi, jenž potvrdil roli zabijáka a poslal ho po zemi k tyči – 1:0. O deset minut později se dostal k vyražené střele Jan Wollner, pro kterého nebyl problém míč umístit do opuštěné kasy – 2:0. V 39. minutě sklepl David Liška míč pro svého bratra Tomáše, který prostřelil vávrovického brankáře Jana Greipela – 3:0. O tři minuty později se po kombinační akci prosadil podruhé David Liška a završil tak poločasové vysvědčení – 4:0.  Navíc ještě zavraždili své šance David Liška a Jan Wollner.

 

Ve druhé části Hlavnice prostřídala a Vávrovice se dostaly více do hry. V 47. minutě pálil do opuštěné branky Jan Lichovník, ale svá mířidla seřídil velmi špatně. O chvíli později ho napodobil jeho bratr Jakub. A když kanonýrovi Jakubu Skalíkovi nebyl uznán gól pro ofsajd, dokráčela si Hlavnice v pohodě za premiérovým vítězstvím v okresním přeboru. Vávrovice zaznamenaly druhou porážku v řadě a zůstávají nadále bez bodu.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Jednostranný zápas. V prvním dějství jsme využili 90 % šancí co jsme měli. Ve druhém jsme prostřídali a i když se Vávrovice dostaly více do hry, tak jsme to doklepali.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Vlítli na nás a my si připadali jako v jiném světě. Neměli jsme balón a tři branky jsme dostali z brejků. Ve druhé části jsme se dostali i k nějakým šancím, ale dneska nám nebyl souzeno dát branku.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - M. Hopa [-] , D. Liška [-] , P. Elbl [-] , P. Haas [-] , D. Hendrych [-] , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , T. Liška [-]

FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] , J. Štencek [-] , R. Schreiber [-] , M. Schoppik [-] , J. Schneider [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: MEIER Milan - HRUBÝ Václav, VÁLEK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.