2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo zaslouženou remízou


Branky


16. R. Urban , 22. R. Urban - 57. T. Liška , 85. J. Wollner
0

Zápas dvou rozdílných poločasů přineslo utkání mezi Jakartovicemi a Hlavnící. První dějství patřilo domácí družině, druhé naopak hostující. Výsledkem je pak konečná remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček z Hlavnice ve svém prvním zápase změřil síly s Jakartovicemi. Derby nabídlo velmi dobrý zápas s výbornou diváckou kulisou. V prvním dějství kralovala na hřišti domácí družina, která se také zaslouženě ujala dvoubrankového vedení. Nejdříve však Jakartovice zahodily tři šance, když se nedokázali prosadit postupně Adam Kresiel, Kevin Postřimovský a Radoslav Urban.V 16. minutě už si domácí fandové mohli zakřičet gól, když stál na konci krásné kombinační akce Radoslav Urban – 1:0. V probíhající 22. minutě zahrávala domácí družina rohový kop. Míč prodloužil hlavou Břetislav Malček na Radoslava Urbana, který se nemýlil – 2:0.  Hosté zahrozili po chybě Marka Poštulky, ale hlavičku Davida Lišky bravurně zlikvidoval Michal Janech. Zbytek poločasu ale měli domácí pod kontrolou a vedení ještě mohl navýšit Břetislav Malček, ale neúspěšně.

 

Ve druhém poločase se obraz hry změnil o sto osmdesát stupňů. Hlavnice převzala taktovku hry do svých rukou. V 57. minutě se po lajně uvolnil hlavnický Tomáš Kukol a vysunul do samostatného úniku Tomáše Lišku, který s přehledem překonal domácího brankáře Janecha – 2:1. Hlavnice nadále pokračovala v tlaku. Své šance zahodili postupně David Liška s Janem Wollnerem, když je skvěle vychytal jakartovický brankář Michal Janech. Domácí zareagovali pouze přímým kopem Radoslava Urbana, který si cíl nenašel. Tlak Hlavnice vyvrcholil pět minut před koncem, když po chybě Poštulky zařídil vyrovnání Jan Wollner – 2:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): V prvním dějství jsme byli lepší my, byli jsme silnější na balóně, lépe jsme kombinovali a ujali se vedení 2:0. Po přestávce jsme přestali hrát a Hlavnice se chytla. Nejdříve po naší chybě snížila a tlačila nás dále a srovnala nakonec zaslouženě pět minut před koncem. Remíza je spravedlivá.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): První poločas byla domácí družina lepší a my jsme hráli špatně. Naše hra končila pře domácím pokutovým územím. O přestávce jsme si řekli spoustu věcí. Začali jsme být aktivnější, dravější a lepší. Zaslouženě jsme vyrovnali a remízu považuji za spravedlivou.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - K. Postřimovský [-] , M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Holub [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , A. Kreisl [-] (73. M. Sváček [-] ) , J. Kovalčík [-] , B. Malček [-] , T. Rubý [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Liška [-] , S. Lebeda [-] (64. P. Martinček [-] ) , T. Liška [-] , J. Wollner [-] , T. Kukol [-] , L. Kirschner [-] , D. Ochrana [-] , D. Hendrych [-] , P. Haas [-] , P. Elbl [-]

ŽK: 34. R. Urban , 38. D. Filip , 72. K. Postřimovský - 12. J. Wollner , 78. P. Elbl , 79. T. Kukol .
Hráči zápasu: M. Janech - L. Kirschner , J. Wollner , D. Liška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - HLADÍK Miroslav, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.