1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Boleslav splnila ve Velkém Borku úlohu favorita


Branky


0

S nevděčnou rolí jasného favorita se velmi dobře vypořádali fotbalisté Staré Boleslavi. Ti povolili soupeři korekci až za stavu 0:3 a před posledním podzimním kolem se posunuli na 3. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj jde po herní převaze do dvoubrankového trháku

Téměř už s povinností bodového zisku šli do zápasu fotbalisté domácího Velkého Borku. Proti byl ale silný soupeř ze Staré Boleslavi, který se po vyrovnaném úvodu jako první radoval z branky. Domácí předvedli chybnou rozehrávku ve středu hřiště a následnou akci hostí dokázali odvrátit jen na rohový kop. První domácí obrana ještě zvládla, po druhém se ale míč odrazil k hostujícímu Bláhovi, a ten okolo padajících obránců uklidil míč po zemi do branky. 0:1. V dalším průběhu hry byli hosté silnější v kombinaci, větší šance se ale nerodily ani na jedné straně hřiště. Domácí Velký Borek se dostával do hry častými rohovými kopy a při jedné sérii se hosté několik minut nedokázali dostat z okolí vlastního velkého vápna. Ani z tohoto tlaku ale větší šance nevyplynula. Největší ohrožení brankáře Čiháka tak znamenala hlavička vlastního obránce, která nečekaně zamířila na branku. Mladík v hostující brance si ale poradil. Ve 40. minutě už Slavoj držel dvoubrankový náskok, když se po standardní situaci zjevil na přední tyči zcela osamocený Šmejkal (který se dostal do hry již v 11. minutě místo zraněného Bočka) a nemýlil se. 0:2. V úplném závěru poločasu mohlo být zcela rozhodnuto, hosté ale nevyužili samostatného úniku po zaváhání Mihalíka v rozehrávce, když se zaskvěl brankář Procházka a udržel tak poločasový stav 0:2.

Zlepšený výkon domácích na body nestačí

O něco aktivnějším dojmem působil po příchodu zpět z kabin domácí tým, i tak se ale do další velké šance dostali hosté, když nastřelili břevno a následnou dorážku dokázala domácí obrana odvrátit. V 65. minutě už to ale bylo 0:3, když se prosadil další ze střídajících hráčů Grafnetr. Odpověď Velkého Borku na sebe nenechala dlouho čekat - v 70. minutě táhl Kováč míč po pravé straně a ukázal, že kanonýr někdy potřebuje i pořádný kus štěstí. Jeho centr se totiž stočil na bránu a skončil až za zády překvapeného Čiháka. 1:3. I ve druhé půli se Velký Borek propracoval k zahrávání velkého počtu rohových kopů, jejich exekuce ale spíše jen přidělávala vrásky ve tváři zkušeného domácího trenéra Vlka. V závěru utkání se domácí pustili odvážněji do útočení a vypracovali si dobré šance na zdramatizování - v 80. minutě, ale Kubišta po centru do vápna hlavičkoval jen do tyč a o chvíli později postupoval sám na bránu Lamač, ale rovněž neuspěl. V úplném závěru pak zakončoval po centru z první Černý, branku ale těsně minul, a tak slaví výhru Stará Boleslav.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Nemyslím si, že bychom odehráli špatné utkání. Věděli jsme, že hosté budou dobrým soupeřem, což potvrdili. Jejich hráči byli lepší na balónu a v kombinaci. Druhý poločas jsme výkon zlepšili a je škoda, že jsme nedokázali využít velké množství zahrávaných rohových kopů. Budu se opakovat, ale z naší strany je to pořád to samé - děláme zbytečné chyby, které soupeř potrestal a po zásluze zvítězil. Zápas se za přispění obou mužstev i rozhodčích odehrál ve slušném duchu bez zbytečných přehnaných emocí.




Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] , F. Lamač [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] (46. R. Černý [-] ) , P. Nesládek [-] (76. L. Krajník [-] ) , P. Jeřábek [-] (60. P. Vokoun [-] ) , M. Kubišta [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - J. Cruz [-] , L. Švancar [-] , M. Voženílek [-] , D. Mikoláš [-] - M. Boček [-] (11. V. Šmejkal [-] ) , A. Nezbeda [-] (76. P. Kotas [-] ) , J. Vodák [-] (46. D. Grafnetr [-] ) , J. Novák [-] , J. Novotný [-] (83. J. Novák [-] ) - - P. Bláha [-]

ŽK: 83. L. Krajník - 6. A. Nezbeda , 65. D. Grafnetr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Karel - PROCHÁZKA Václav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.