1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly dokázaly po dobré první půli uspět v Pěčicích


Branky


51. A. Kiceluk - 14. L. Kympl , 41. R. Šmíd , 62. R. Šmíd
0

Ve šlágru kola byli úspěšnější fotbalisté hostujících Kel. Ti základ svého úspěchu položili už v první půli, kdy si vytvořili dvoubrankový náskok. Speciální důvod k radosti má dvougólový střelec Šmíd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kly jdou do zaslouženého vedení

Na velmi těžkém a blátivém terénu se potkaly týmy, které vyznávají spíše technický styl fotbalu. V prvním poločase se se stavem hrací plochy vyrovnali jednoznačně lépe hosté, kteří byli důraznější v osobních soubojích i lépe kombinovali, ale první nebezpečnou akci předvedli Pěčičtí, když se míč přes O. Nováka, Hubače a Lukeše dostal až ke Kicelukovi, jehož prudkou střelu ale dokázal náhradní brankář hostí Brož vyrazit. Ve 14. minutě se ale měnilo skóre na druhé straně. Domácí obrana nedokázala důrazně odvrátit centr, ten se dostal před vápno ke Kymplovi a ten svou střelu umístil přesně na zadní tyč. 0:1. I v dalších minutách měli více ze hry hosté, skóre se ale podruhé měnilo až ve 41. minutě. Domácí přišli u postranní čáry o míč, ten se dostal až ke Šmídovi, který dokázal v obležení tří protihráčů vystřelit a mezi nohama jednoho z nich se trefil přesně na bližší tyč. 0:2. Domácí mohli využít ke snížení v závěru poločasu standardní situaci, Kicelukova střela z těžké pozice se ale do branky nevešla, a tak poločas skončil zaslouženým vedením Kel.

Pěčice neúspěšně sahají po vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupily Pěčice zlepšenou hrou. Podařilo se jim zvýšit důraz i kombinaci, první šanci si ale vytvořili hosté. Hyka se prosadil na pravé straně a našel Šmída, jehož střelu ale dokázali domácí obránci zblokovat. Hosté se zatáhli do obrany a spoléhali na rychlé brejky, což se jim vymstilo hned v 51. minutě, když se Král zbavil na polovině hřiště dvou hráčů a přihrál Hubačovi, ten kolmicí oslovil V. Nováka a ten předložil před prázdnou bránu Kicelukovi. 1:2. Gól domácí ještě více nabudil a ti mohli dokonce srovnat, když se odražený míč dostal k Hubačovi, který postupoval středem vápna a při pokusu o střelu byl zřejmě podražen. Píšťalka se ale k nevoli domácích neozvala, jelikož měl sudí Zdeněk zakrytý výhled a situaci dobře neviděl. Pro domácí byla situace o to hořčí, že v 63. minutě nabrali opět dvougólovou ztrátu. Mohla za to geniální kolmá přihrávka z vlastní poloviny hřiště, na kterou nemohl dosáhnout obránce Tůma, ale útočníkovi Šmídovi vyšla přesně do běhu a se zakončením už nebyl problém. 1:3. Hosté si zkušeně hlídali výsledek a jejich náskok mohl v závěru ještě dvakrát navýšit Hyka, ani v jednom případě ale neuspěl, a tak zápas skončil výhrou Kel 1:3.



Ohlasy k zápasu


Dnes jsme prohráli kvůli prospané první polovině. Když pustíte takového soupeře do dvougóloveho vedení, už je to nesmírně těžké. Přesto jsme mohli srovnat, ale buďto jsem měl zakončovat rychleji, nebo si počínat zkušeněji. Kly prokázaly kvalitu i zkušenost a zaslouženě vyhrály.
TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Vyhráli jsme zcela zaslouženě, a to jsme ještě v závěru utkání neproměnili svoje šance. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Davida Brože, brankáře našeho béčka, který zaskočil za nemocného Chaloupku.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] - V. Valenta [-] , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , P. Král [-] (85. P. Bůžek [-] ) - A. Kiceluk [-] , M. Lukeš [-] (55. A. Kořínek [-] ) , D. Košťál [-] (70. F. Beran [-] )

TJ Kly
D. Brož [-] - R. Pechar [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] (79. J. Kohout [-] ) , M. Doubek [-] - P. Hyka [-] , R. Miřatský [-] (50. M. Matějček [-] ) , R. Šmíd [-]

ŽK: 26. O. Novák , 89. A. Kořínek - 67. M. Doubek , 71. J. Mihalík , 78. J. Studený .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zdeněk Josef - ŠMEJKAL Jiří, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.