2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo ve Velkém Borku vybojovalo dva body


Branky


0

Opět po týdnu se představili domácím fanouškům fotbalisté Velkého Borku. A cíl byl jasný - odčinit vysokou prohru 1:6 s Pěčicemi. To se podařilo a domácí dokonce sahali po vítězství. Konečný bod tak pro ně může být zklamáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnávají těsně před přestávkou

Velmi náročný týden připravil po minulém výprasku s Pěčicemi svým svěřencům trenér domácího týmu Vlk. Hosté také nemohli být spokojeni - v minulém kole totiž přišli o svou neporazitelnost. V tomto zápase se navíc museli obejít bez své gólmanské jedničky Zavadila, kterého nahradil novic Shiman. Zápas začali lépe hosté, kteří zahrozili hned v 6. minutě a po standardce nastřelili pravou tyč Procházkovy branky. Domácí ale také bojovali a po rohovém kopu z 9. minuty šli do vedení - na centr si z pozce stopera naběhl na malé vápno Mihalík a hlavou nedal gólmanovi šanci. 1:0. Hosté byli poté v poli o něco lepší, hrozili ale hlavně ze standardních situací, mezi které se v jejich podání dají řadit i dlouhé auty. Obrana Velkého Borku ale pracovala přesně a domácí mohli dokonce svůj náskok navýšit, když postupoval na branku z levé strany Kováč, s dobrou situací ale nedokázal dobře naložit a nebyla z toho ani přihrávka, ani zakončení. Ve 41. minutě se prakticky sám na bránu z pravé strany řítil Štrupl, který však tvrdou střelou těsně minul tyč hostující branky. Hosté na tak odpověděli ještě do přestávky, když jeden z jejich hráčů předvedl výborné sólo na pravé straně hřiště a přihrál na malé vápno, kde číhal Krejza a patičkou vstřelil vyrovnávací gól do šatny. 1:1. 

I na další gól domácích Dynamo reaguje

Do druhé půle vstoupilo lépe hostující Dynamo a pro domácí branku to znamenalo opět velké nebezpečí ze vzduchu. Hlavička po další ze standardních situací ale skončila těsně vedle tyče. Domácí ale také těžili z přímých kopů a po jednom z nich šli v 62. minutě do vedení. Centrovaný míč byl prodloužen na zadní tyč, kde si jej přištrčil Štrupl a tvrdou střelou z úhlu pod břevno vrátil domácímu celku vedení. 2:1. Domácí v těchto chvílích pracovali spolehlivě do defenzivy a vypadalo to, že by mohli získat cenné tři body. V 76. minutě však zcela zbytečně ve vápně fauloval Černý a byla nařízena penalta, se kterou si Holý poradil. 2:2. Od této chvíle už se ani jeden z týmů příliš dopředu nehnal, a tak se šlo do penalt. V těch byli hostující střelci stoprocentní a protože na domácí straně nedali T. Krajník s Kováčem, putují dva body do Nelahozevsi.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Zápas jsme odmakali, odbojovali až do konce a přistoupili jsme k němu zoodpovědně. Hosté byli fotbalovější, ale to jsme dokázali vyrovnat bojovností. Srazily nás naše chyby předcházející oběma vyrovnáním. Ze zápasu se vzhledem k průběhu dalo vytěžit více bodů, ale i tak chci všechny hráče pochválit!




Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] , R. Černý [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] (64. F. Lamač [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , P. Jeřábek [-] (76. P. Vokoun [-] ) , M. Kubišta [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
I. Shiman [-] - Z. Kratochvíl [-] , J. Jindřich [-] , R. Minařík [-] , M. Pekárek [-] (85. P. Kobera [-] ) , P. Vágner [-] , M. Šenkýř [-] , M. Bednařík [-] , L. Krejza [-] , S. Fomin [-] (32. L. Simon [-] ) , J. Holý [-]

ŽK: 25. J. Holý , 53. M. Šenkýř , 69. M. Bednařík , 83. L. Krejza .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.