Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky vybojovaly v Bousově dva body


Branky


0

Jak dokáže být tato soutěž nevyzpytatelná ukázali všem fotbalisté obou týmů v Dolním Bousově. Domácí se v minulých zápasech vyšplhali tabulkou vzhůru, tentokrát však v zápase plném branek jen remizovali s Benátkami B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky překvapivě získávají dvoubrankové vedení

Oba celky šly do zápasu v dobrém rozpoložení - domácí chtěli potvrdit výhru nad lídrem soutěže z Nelahozevsi, hosté zase přijeli povzbuzeni jednoznačnou výhrou nad silným Mělníkem. A byli to právě hosté, kterým vyšel úvod zápasu mnohem lépe a už v 8. minutě šli do vedení. Na prostředku hřiště dostal spoustu prostoru Krýda a zamířil přesně. 0:1. Domácí se poprvé osmělili až ve 20. minutě, Klíma ale hlavou zamířil těsně nad Levíčkovu branku. Ve 24. minutě si pak DBSK vypracoval svou největší šanci první sítě, ideální míč od Kubíčka ale pouze prolétl pokutovým územím, aniž by ho kdokoli dokázal srazit do branky. Další šanci měli domácí ve 43. minutě, kdy střílel Koštíř jen těsně vedle, a tak přišel z protiútoku trest v podobě druhého zásahu Krýdy. Hosté tak šli do kabin s překvapivým náskokem 0:2.

 

 

Velký obrat DBSK ke třem bodům nevede

Domácí ale samozřejmě nehodlali zápas vzdát a hned od úvodu druhého poločasu převzali iniciativu - hned ve 47. minutě pálil Tomíček z dobré pozice jen do gólmana a výborný Levíček o chvíli později zlikvidoval i pokus Koštíře. Snížení tak přišlo až v 54. minutě, kdy Tomíčkův centr ze strany skončil bez teče až v brance. 1:2. V 60. minutě už bylo vyrovnáno a postaral se o to stejný hráč - Tomíček si tentokrát našel centr z rohového kopu a hlavou zamířil přesně. 2:2.  Domácí se tlačili za obratem ve skóre, Koštíř ale pálil opět mimo a další jeho střelu vyrazil brankář na roh. Po něm se ale domácí již mohli radovat, když ho hlavou usměrnil do sítě Klíma a obrat byl dokonán. 3:2.  V 62‘ skončila střela Marka Koštíře těsně vedle, v 71‘ vytáhl gólman hostí střelu opět Marka Koštíře na roh po jehož rozehrání hlavičkoval do sítě Ondra Klíma 3:2. O dvě minuty později už ale bylo opět srovnáno, když si rohovým kopem pomohli také hosté. Rozehráli na krátko a následný centr Zuny skončil až za zády brankáře Sýkory. 3:3. V závěru utkání se více za vítězstvím tlačil domácí tým, ve svých šancích byl ale neúspěšný, a tak došlo na střelbu penalt. Tu rozhodující proměnil hostující Krýda a Benátky B tak vezou domů dva body.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Benátky disponují mladým, běhavým a kvalitním týmem. Dnešní zápas jsme měli spíše uhrát zkušenostmi. Je to škoda, protože si myslím, že jsme měli více šancí než hosté, avšak bohužel jsme žádné další branky nepřidali.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] , L. Holub [-] , P. Kubeček [-] - R. Bartoň [-] (47. M. Merva [-] ) , M. Koštíř [-] , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] - O. Klíma [-] - J. Kasal [-] (80. M. Šolc [-] ) , M. Novák [-] (82. L. Zahrada [-] )

SK Benátky nad Jizerou B
V. Levíček [-] - D. Langšádl [-] , F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] , M. Šimůnek [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , M. Štrbík [-] (90. G. Dunka [-] ) , J. Kohl [-] , O. Šimek [-]

ŽK: 53. R. Tomíček , 86. P. Kubeček - 17. M. Langšádl , 54. M. Štrbík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - CHOVANEC Petr, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.