1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek schytal doma od Pěčic šest gólů


Branky


14. Z. Štrupl - 12. V. Novák , 16. A. Kiceluk (p.) , 37. V. Valenta , 45. M. Lukeš , 72. M. Hubač , 87. J. Jonáš (p.)
0

Velkolepé odčinění předchozích nezdarů si pro své fanoušky přichystali fotbalisté Pěčic. Ti na půdě Velkého Borku rozhodli již v průběhu první půle, kdy nasázeli 4 branky. O šest zásahů se postaralo šest různých střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Velký Borek všechno špatně

I s některými rošádami v sestavě, které zapříčinila zejména absence Palouška, se pokoušel domácí Velký Borek vyzrát na silné Pěčice, kterým se však úvod sezóny příliš bodově nevydařil. Hosté na to ale chtěli dát zapomenout, začali aktivně a odměnou jim byl gól již z 12. minuty utkání, jehož autorem byl V. Novák. 0:1. Tato branka odstartovala pořádnou přestřelku: Domácí totiž dokázali rychle odpovědět, když míč rychlým brejkem zatáhl navrátilec do sestavy Kováč, nahrál jej zpět na vápno Štruplovi, ten ještě kličkou obešel obránce a přesně zakončil. 1:1.

 

V 16. minutě ale už opět hosté vedli, když Mihalík netrefil míč a ten nešťastně trefil za ním stojícího Kubištu do ruky - penalta a další gól. 1:2. Domácí se nedokázali dostat do hry a hosté zaslouženě přidali další branku - Nesládek nedokázal odkopnout míč z malého vápna, zadělal tak na závar a hosté dostali míč do branky po třetí. 1:3.

 

Ve 41. mohli domácí zápas zdramatizovat, když rozehraná standardka propadla na malé vápno k hostujícímu obránci, který ve snaze odkopnout míč zahrál vysokou nohou a trefil Kubištu napřímo do obličeje - další penalta! Zraněný Kubišta pak pouze za postranní čarou sledoval, kterak Jeřábek přestřeluje branku a skóre se tak nemění. A tak Pěčice trestaly - útok z pravé strany zakončili centrem do vápna, kde se na zadní tyči zjevil zcela volný Lukeš a nezaváhal. 1:4.

Hosté si zkušeně hlídají výsledek

Domácí v poločase provedli dvojité střídání, proti rozjetým Pěčicím už ale nefungovalo nic. Hosté v poklidu kombinovali a čas od času vyrazili i k nebezpečné akci. Brankář domácích Procházka ale nechtěl připustit výraznější debakl a dlouho držel skóre. To se tak znovu měnilo až v 72. minutě, kdy hosté zahrávali přímý kop za hranicí vápna a Hubač zamířil krásně přes zeď. 1:5.

 

Velký Borek mohl alespoň korigovat zásluhou Štrupla, který se prosadil sám až na hranici malého vápna, odkud zakončil, avšak Dufek jeho střelu vyrazil nohama na roh. Další větší šanci měl T. Krajník, který si naskočil na standardní situaci, ale branku hlavou přestřelil. Konečnou podobu utkání tak dali hosté - sudí Chrudimský odpískal již třetí penaltu zápasu za faul Ryby na Kiceluka a střídající Jonáš uzavřel na 1:6.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Zápas jsme odehráli velmi špatně, kazili jsme i jednoduché přihrávky, nedokázali jsme míč pořádně podržet, hru uklidnit a k tomu jsme kupili hrubé chyby v obraně. Hosté byli ve všech směrech lepší, dobře kombinovali a zápas rozhodli prakticky v prvním poločase. Druhý už zkušeně kontrolovali a zaslouženě vyhráli. Hosté mají vyvážený hráčský kádr ve všech řadách. Náš výkon na domácím hříšti byla ostuda...

TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Myslím si, že jsme podali pěkný kolektivní výkon a konečně ho podložili také vstřelenými góly. Dá se říct, že jsme měli utkání od začátku až do konce pod kontrolou.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - P. Jeřábek [-] (46. T. Pavlík [-] ) , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] , R. Černý [-] , J. Kováč [-] (59. D. Procházka [-] ) , M. Mihalík [-] , P. Kříž [-] (68. J. Doležal [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] (46. P. Vokoun [-] ) , M. Kubišta [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , O. Novák [-] - P. Král [-] , V. Valenta [-] (88. A. Kriška [-] ) , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , P. Bůžek [-] (71. F. Beran [-] ) - A. Kořínek [-] (85. J. Hendrych [-] ) , M. Lukeš [-] (76. J. Jonáš [-] ) , A. Kiceluk [-]

ŽK: 28. Z. Štrupl , 82. J. Doležal - 39. M. Tůma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chrudimský Jan - PROSR Tomáš, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.