3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hyka ve druhé půli rozhodl zápas s Neratovicemi


Branky


7. R. Šmíd , 60. P. Hyka , 88. P. Hyka - 40. L. Sochor
0

Až do druhé půle si musela šedesátka diváků počkat na rozuzlení zápasu mezi favorizovanými Kly a rezervou Neratovic. V závěru na sebe vzal zodpovědnost kapitán týmu Hyka a dvěma góly zápas rozhodl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Šmída odpovídá Sochor

K očekávanému zápasu dorazil do Kel B-tým Neratovic opět posílen o některé hráče A-týmu. V základní sestavě nastoupili například Jína či Palanský a na lavičce byl jako žolík připraven kanonýr Gabčo. I z toho bylo zřejmé, že hosté cítí šanci proti trápícím se domácím bodovat. Pohroma pro hosty ale přišla již v 7. minutě utkání, kdy domácí využili rychle rozehraného autového vhazování, přenesli míč na druhou stranu a nacentrovali před bránu. Tam dostal trochu volného prostoru Šmíd a přesně přeloboval vyběhnutého Pospíšila. 1:0. Hrál se oboustranně rychlý fotbal se snahami o zakončení, které se ale ani jednomu celku příliš nedařilo a v permanenci tak byla místo brankářů spíše ochranná síť za brankami. Ve 32. minutě navíc nastala pro domácí komplikace, když pro zranění stehenního svalu musel odstoupit kapitán týmu Ondrák. Možná i absence zkušeného stopera vedla k vyrovnání ze 40. minuty, o které se postaral nejlepší střelec týmu hostí Sochor. Ten si našel centrovaný míč a z voleje nohou zamířil přesně. 1:1.

Rozuzlení v podání domácího Hyky

Do druhé půle v dresu hostů nastoupil i Gabčo a na hřišti se dala očekávat ještě zajímavější podívaná. Hosté jako by měli v úvodu poločasu více energie a byli lepším týmem - například Lovíšek vyslal pěknou střelu, kterou ale brankář Chaloupka dokázal bravurně vyrazit. V 52. minutě ale zahrozilo na druhé straně, když domácí dokázali odvrátit standardní situaci a vyhrnuli se do rychlého brejku. S ním si hostující obrana nedokázala poradit, a tak akci zastavil až za cenu faulu před pokutovým územím brankář Pospíšil. V 60. minutě už ale udeřilo - krásnou akci předvedl Hyka, který se po levé straně probil do vápna a přesnou střelou uklidil míč na zadní tyč. 2:1. Hosté se pochopitelně hnali za vyrovnáním a hrál se opravdu pěkný fotbal. Jejich střely ale dlouho nenacházely cíl, až v 80. minutě z toho byla velká šance. Gabčo dostal ideální kolmou přihrávku, před pohotově vybíhajícím Chaloupkou ale zamířil opět jen těsně vedle. V závěru zápasu se na hrot neratovického útoku vysunul i stoper Jína, snaha ale byla marná a gólový účet zápasu uzavřel svým druhým gólem Hyka. Ten opět dokázal překonat hned dva bránící hráče a stejně jako v prvním případě zamířil na zadní tyč. Kly tak v zajímavém zápase porazily Neratovice B 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Po nepříliš dobrých výkonech jsme potřebovali toto utkání vyhrát a to se nám nakonec podařilo. Kluci makali od první do poslední minuty. Neratovice jsme k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli. Jsem rád, že se konečně trefil Petr Hyka.

FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Úspěch v tomto utkání nás mohl zařadit do horní poloviny tabulky, hodně jsem o úspěch proti tomuto soupeři stál. Bohužel zase jsme prohráli a zaslouženě! Mužstvo stále nepodává očekávané výkony odpovídající podmínkám a zkušenostem, které oproti jiným soupeřům máme. Po počátečních rozpacích nyní již velmi dobře funguje spolupráce s A-mužstvem, pokud je potřeba, jdou nám pomoct též dorostenci, takže samotný úzký kádr je vždy doplněn. To většina ostatních soupeřů nemá a k dispozici mají většinou jen hráče B-mužstva hrající nižší soutěže. Na rozhodčí si též, až na jeden zápas, kdy jsme spíš vyhrát nemohli, též stěžovat nemůžeme.



Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] (32. J. Kohout [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] - J. Mihalík [-] , D. Kudela [-] , M. Doubek [-] (90. J. Hulička [-] ) - R. Šmíd [-] , R. Miřatský [-] , P. Hyka [-]

FK Neratovice-Byškovice
M. Pospíšil [-] - M. Palanský [-] , M. Chládek [-] , Z. Taňski [-] , M. Lovíšek [-] , V. Žežulka [-] , D. Nguyen [-] (46. J. Gabčo [-] ) , J. Drahorád [-] (75. T. Lemarie [-] ) , P. Jína [-] , L. Sochor [-] , T. Dohnal [-] (70. M. Babovák [-] )

ŽK: 38. M. Doubek , 85. P. Chaloupka - 52. M. Pospíšil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - DOHNAL Lukáš, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.