Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice po poločase otočily zápas


Branky


1

První výhru ve vyšší soutěži slaví fotbalisté Tišic. Museli si počkat jen do 2. kola, kdy na domácím hřišti porazili favorizovaný DBSK. Hráči obou týmů nabídli divákům pěknou podívanou okořeněnou 6 brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů mohlo být i vyšší

Naprosto bleskový úvod do zápasu předvedli hráči favorizovaného DBSK. Těm se totiž hned v 1. minutě povedla akce z levé strany, Tomíček předložil míč před branku Klímovi, a ten neměl se zakončením problém. 0:1. Ve 4. minutě se osmělili i Tišičtí, Sýkora v hostující brance ale proti střele dobře zakročil. To bylo ale z domácí strany vše - Dolnobousovští totiž hýřili pohybem a byli na hřišti lepším celkem. V 8. minutě ještě mířil Kasal nad, v minutě 15. už to ale bylo o dvě branky. Do role asistenta se opět obsadil Tomíček, tentokrát našel Marka Koštíře a hosté se mohli radovat. 0:2. Radost jim ale vydržela jen pár minut. Ve 21. minutě se prosadil suverénně nejlepší střelec loňského ročníku OP Mělník Prejzek a dokázal, že góly bude střílet i ve vyšší soutěži. 1:2. Tato branka ovšem obraz hry nezměnila a hosté měli nadále více šancí. Ve 27. minutě se sám před domácím brankářem ocitl aktivní Tomíček, ale jeho lob skončil pouze na břevně Polmanovy branky. Hned z následného útoku orazítkoval tyč také Klíma a o dvě minuty později ve vyložené šanci mířil těsně vedle Koštíř. Hosté tak i přes množství šancí vedli v poločase o jediný gól.

 

Změny v sestavě a obrat ve skóre

Domácí trenér Zámečník byl s hrou svého týmu pochopitelně nespokojen, a tak sáhl rovnou ke dvojímu střídání. Místo Karlíka a Brzoně přišli do hry Šulc s Novákem. A bylo to znát... Domácí začali soupeře přehrávat v osobních soubojích a před Sýkorovou brankou bylo rázem rušno. S několika náznaky si hostující brankář poradil, gól Pajkrta nebyl uznán pro ofsajd, a tak se diváci dočkali vyrovnání až v 66. minutě. Nejzkušenější hráč na hřišti Brodský (48) dokázal po rohovém kopu vrátit míč hlavou do skrumáže, ze které hostující obránci nedokázali odpravit míč do bezpečí, a tak ho naopak domácí Novák dotlačil až do sítě. 2:2. Za dvě minuty už byl obrat dokonán - vše začala akce Klímy, který v dobré pozici na hranici vápna pouze trefil obránce, a dal tak příležitost domácím k rychlému brejku. Po pravé straně následně utekl Pajkrt a zakončil přesně. 3:2. Hosté následně otevřeli obranu ve snaze o vyrovnání, velmi brzy ale byli potrestáni. V 77. minutě totiž využil Prejzek zaváhání stoperů a přesnými lobem si připsal druhý gól v zápase. 4:2. Domácí tak dokonali obrat a poslední hřebíček do rakve hostů přišel v poslední minutě, kdy musel pro zranění odstoupit Bíšek. Oba týmy nabídly divákům pěknou podívanou a Tišice slaví své první body po postupu do I.B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Úvod zápasu jsme vůbec nezachytili, soupeř využil našich školáckých chyb a vstřelil dvě branky. Po celý první poločas byl lepším týmem a ten pro nás skončil ještě milosrdným výsledkem. O přestávce jsme prostřídali a výsledek se dostavil. Týmovým výkonem a bojovností se podařilo vývoj utkání otočit

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Domácí si svojí bojovností vítězství zasloužili, my měli i trochu smůly, když jsme nedokázali využít vytvořené gólové příležitosti.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
K. Polman [-] - M. Brodský [-] , J. Pajkrt [-] , P. Driml [-] (86. M. Vítovec [-] ) - P. Lauda [-] , T. Kopejska [-] (59. D. Fabián [-] ) - Š. Karlík [-] (46. J. Šulc [-] ) , T. Prejzek [-] - P. Novotný [-] , J. Šmajda [-] , T. Brzoň [-] (46. M. Novák [-] )

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - M. Novák [-] , P. Kubeček [-] , V. Bíšek [-] (90. P. Vacek [-] ) , J. Hrdý [-] - M. Koštíř [-] , T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (74. J. Šolc [-] ) , J. Kasal [-] (63. M. Merva [-] ) - O. Klíma [-] (76. R. Bartoň [-] )

ŽK: 14. T. Prejzek , 60. P. Novotný , 68. M. Novák , 87. P. Lauda - 55. M. Novák , 82. J. Šolc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Říha Jaroslav - JEŽEK Ondřej, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 13:01
Tišice mě minulý kolo překvapili svoji bojovností a ochotou prát se s výsledkem až do konce ale DBSK předvede svoji kvalitu a celkově věřím, že DBSK bude hrát na předních příčkách naší tabulky. Očekávám, že si DBSK pěkně zastřílí a padne hodně golů.