D. Hemr 57.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitana se rozešla s Dynamem smírně


Branky


57. D. Hemr - 43. L. Krejza
1

Jeden gól na každé straně a dělba bodů - to bylo k vidění při sobotním odpoledni v Byšicích. Hosté si tak připsali druhý totožný výsledek v řadě a k jejich smůle také druhou penaltovou prohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drží svého soupeře na distanc

Povzbuzeni vysokou výhrou na hřišti nováčka soutěže z Velkého Borku nastupovali do zápasu fotbalisté Byšic. Ti chtěli svou výhru potvrdit i proti dalšímu nováčkovi soutěže - Dynamu Nelahozeves, které se do této skupiny I.B třídy vrátilo opět po roce. Hosté odstartovali sezónu smolnou domácí remízou s Neratovicemi, a tak museli pomýšlet na zisk bodů i na hřišti soupeře. Začátek zápasu se nesl ve znamení množství osobních soubojů uprostřed hřiště. Žádný týmů si nedokázal vytvořit větší převahu, a tak nebylo k vidění ani příliš brankových příležitostí. Do vedení mohli přeci jenom jít domácí, když se Hemr dostal k míči na malém vápně. Před odkrytou brankou ale netrefil míč čistě, a tak se skóre neměnilo. Hosté naopak využívali své výškové převahy a hrozili ze standardních situací. Jedna taková se dočkala i gólového vyústění. Ve 43. minutě si na pěkný centr z přímého kopu naskočil exdivizní Krejza a otevřel skóre. 0:1.

Byšice z tlaku zaslouženě srovnávají

Do druhého poločasu nastoupily týmy v nezměněných sestavách, změnila se ale aktivita a přesnost ve hře domácích. Ti rázem začali svého soupeře přehrávat a před Zavadilovou brankou bylo pořádně rušno. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat - v 57. minutě se po skrumáži v pokutovém území odrazil míč k Hemrovi, který si tentokrát narozdíl od prvního poločasu počínal přesně a z otočky propálil hostujícího brankáře. 1:1. Byšičtí se i nadále tlačili před soupeřovu branku, obrana hostů v čele s velezkušeným Vrábelem ale odolávala znamenitě. Do závěrečného hvizdu sudího Marka si už žádný z týmů gólovou šanci nevypracoval, a tak se šlo na penalty. V nich hned v první sérii selhal jediný střelec hostů z utkání Krejza a určil tak ráz celé série. Domácí na penalty zvítězili a se vstupem do soutěže mohou být spokojeni, když ze dvou zápasů vydolovali pět bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili jsme si tři slušné šance. Paradoxně jsme po dobře zahraném přímém kopu inkasovali. V poločasové přestávce létaly po podlaze moje desky, jak jsem byl nespokojen s osobním bráněním standardních situací. Ve druhé půli jsme hosty více přitlačili a podařilo se nám zaslouženě vyrovnat. V penaltové loterii jsme pak byli šťastnější.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: V prvním poločase jsme byli mírně lepší a převahu jsme vyjádřili Krejzovou brankou. Jinak to byl spíš boj uprostřed hřiště. Ve druhé půli naopak Byšice přitlačily a dokázaly vyrovnat. V penaltách jsme selhali hned v první sérii a stejně jako minulý týden tak bereme pouze bod.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Holina [-] , P. Svačina [-] , D. Dobiáš [-] (78. K. Kmeťo [-] ) , D. Hemr [-] , J. Kmoch [-] , P. Menčl [-] , D. Menčl [-] , J. Trubička [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - O. Došek [-] (89. J. Holý [-] ) , L. Krejza [-] , L. Simon [-] , R. Minařík [-] , P. Vágner [-] , M. Bednařík [-] (85. Z. Špaček [-] ) , J. Jindřich [-] , J. Emmer [-] (69. P. Kobera [-] ) , P. Dubský [-] , J. Vrábel [-]

ŽK: 20. P. Menčl , 43. D. Menčl , 89. P. Svačina - 29. J. Vrábel , 73. P. Kobera , 85. R. Minařík .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Marek Tomáš - RICHTÁR Lukáš, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 12:57
Věřím, že tenhle zápas skončí 1:1 a v penaltách bude silnější Nelahozeves pokud v bráně nastoupí Roman Zavadil.