Kly po velkém boji zdolaly Mělník


Branky


26. P. Hyka , 60. D. Kudela - 40. J. Rolenc
1

Divácky očekávané derby splnilo naděje, které do něj byly vkládány. Mělník ukázal, že se zkušeného soupeře jen tak nezalekne a hrál s domácími Kly vyrovnanou partii. O hubené výhře domácích rozhodl ve druhé půli Kudela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňují své šance

S trumfem v podobě uzdraveného Rolence vyrukovali k zápasu Mělničtí. Ten bojoval v útoku proti defenzivě soupeře, která však tentokrát byla oslabena o stopera Ondráka. Zkušený domácí tým od začátku více držel míč na svých kopačkách a snažil se trpělivou kombinací překonat obranu Mělníka. Hosté naopak čekali na svou příležitost a snažili se vyrážet do rychlých brejků. První branku vsítil tým Kel ve 26. minutě - po nedorozumění obránců Mělníka propadl centrovaný míč až k domácímu kapitánovi Hykovi, který s přehledem obstřelil Sekerku na zadní tyč. 1:0. Velkou šanci na zvýšení měl Miřatský, svůj přímý kop ale nasměroval jen těsně vedle šibenice hostující branky. Na domácí straně přibývaly i další neproměněné příležitosti, čehož mohli litovat ve 40. minutě: Do rychlého brejku se dostal Rolenc a v zakončení přehodil Chaloupku. Taktika tak Mělníku v první půli vyšla dokonale a proti domácímu favoritovi držel nerozhodný výsledek 1:1.

 

 

Kudela nádhernou brankou rozhoduje zápas

V poločasové přestávce musel ze hry odstoupit domácí Doubek, který hlásil zranění pravého kotníku. Na jeho místo se postavil Kympl, ale herní dominance Kel už ve druhé půli nebyla taková jako před přestávkou. Vyplynuly z toho i některé nebezpečné pokusy Mělníka: Chaloupka se nejprve rozchytal na střelách Veselého se Skopkou, aby následně svůj tým zachránil. Tříška nejprve z přímého kopu orazítkoval břevno, míč ale zůstal ve vápně a k dorážce se protlačil Veselý. Ani nadvakrát však nedokázal překonat skvělého Chaloupku. Byli to tak domácí, kteří udeřili - v 60. minutě dokázala obrana Mělníka odvrátit míč pouze za velké vápno, kde číhal připravený ostrostřelec Kudela a z voleje zamířil přesně k tyči. 2:1. V závěru zápasu pak hosté vrhli všechny síly do útoku, zkušená obrana domácích ale byla pevná, a tak všechny body zůstaly po výsledku 2:1 doma. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Dramatické utkání rozhodl krásným gólem Dušan Kudela. Mělník hrál celý zápas ze zabezpečené obrany a čekal na brejky. Jeden se mu podařilo zúročit, a proto jsme šli do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas nás podržel Chaloupka při jednom závaru, jinak jsme celý zápas měli plno šanci, které jsme neproměnili, a proto jsme vyhráli jen o jeden gól. Kaňkou zápasu bylo zranění Doubka, kterého ostře fauloval jeden z mělnických hráčů.

FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: První poločas patřil domácím, my jsme ale dokázali brankou Rolence srovnat. Ve druhé půli domácí polevili a my jsme mohli z několika šancí jít do vedení. Bohužel se nepodařilo a naopak jsme inkasovali. V závěru jsme vrhli všechny síly do útoku, ale s omezeným kádrem to na vyrovnání nestačilo.



Počet diváků: 97. Rozhodčí: Balík Martin - ŽABA Jiří, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 12:54
I když to píšu nerad, myslím, že Kly tenhle zápas zvládnou a znovu mi tím potvrdí, že nepatří do téhle soutěže.