1:4
(1:2)
15. P. Hyka (p.)
16. M. Doubek
55. R. Šmíd
90. R. Šmíd
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov na favorita z Kel nestačil


Branky


43. L. Vávra - 15. P. Hyka (p.) , 16. M. Doubek , 55. R. Šmíd , 90. R. Šmíd
0

Ústřední postavou zápasu se stal novic v sestavě hostů Šmíd, který dvěma brankami ve druhé půli pečetil výhru svého týmu. Hodně vidět byl také domácí Vávra, který si kromě gólu z první půle připsal také červenou kartu z půle druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit střílí dva góly během dvou minut

Pokud bychom brali v potaz umístění v minulé sezóně, zápas by měl jednoznačného favorita - přejmenovaný hostující celek TJ Kly. Hosté ve svých řadách navíc přivítali nové tváře - Šmíd se objevil v základní sestavě a Kympl s Matějčkem začali na lavičce. Oba celky také změnily trenéra: V týmu hostů Hyku nahradilo duo Voljanskij - Studený, v bakovském táboře pak převzal žezlo po odcházejícím Maryškovi Kamenický, jehož hlavní posilou byl příchod stopera Altmana z Mnichova Hradiště. Samotný zápas začali domácí hráči dobře a mohli jít do vedení zásluhou Mlynky, ten ale ve své obrovské šanci vůbec netrefil branku. V rozmezí 15. a 16. minuty tak přišel hned dvojitý trest, když se prosadil nejprve Hyka z penalty a následně také Doubek. Hra se poté ale vyrovnala a domácí před poločasem vykřesali naději na zvrat. Postaral se o to výstavní trefou ze 43. minuty Vávra. První poločas tak skončil výsledkem 1:2.

Góly padají jen do jedné sítě

Vstřelená branka domácí nabudila a ti se snažili o rychlé vyrovnání. Šancí si k tomu v tomto zápase vypracovali dostatek, problém ale byl v zakončení. Jejich střely buď vůbec nenašly cíl, nebo je zneškodnil Chaloupka v bráně. Hrál se otevřený fotbal, ve kterém se šance střídaly na obou stranách, a který se musel divákům líbit. Rozdíl byl vlastně jen jeden, ale poměrně zásadní - hosté totiž dokázali se svými vypracovanými šancemi nakládat o mnoho lépe. Konkrétně to byl Šmíd, kdo dal Klům v 55. minutě zpět uklidňující dvoubrankový náskok. Stejný hráč pak ještě jednou zamířil přesně v nastaveném čase, a tak bylo jasné, že všechny body poputují do Kel. Domácí tým se za svůj výkon stydět nemusí a první body může získat už v příštím kole na půdě Dlouhé Lhoty.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
SK Bakov nad Jizerou: Hraje se na góly, a stejně jako na jaře, i nyní byl soupeř při zakončování šikovnější. V této disciplíně jsme opět vyhořeli. Vypracované příležitosti byly neuvěřitelně zahozeny. Škoda, zápas mohl za jiné konstalace hvězd dopadnout podstatně lépe, příležitosti na to byly. Vstup do nové sezony nám prostě nevyšel.




Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - D. Altman [-] , J. Resl [-] (70. T. Vitmajer [-] ) , K. Pilz [-] - M. Brož [-] (84. R. Cecava [-] ) , L. Vávra [-] , J. Kvapil [-] , R. Frélich [-] - P. Špringer [-] (60. P. Vitmajer [-] ) , M. Mlynka [-] (88. L. Sameš [-] ) - J. Hozák [-] (46. L. Hammer [-] )

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - M. Viskup [-] (59. T. Sobotka [-] ) , J. Studený [-] , R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] - J. Mihalík [-] , P. Hyka [-] , D. Kudela [-] (64. L. Kympl [-] ) , M. Doubek [-] - R. Šmíd [-] , R. Miřatský [-] (78. J. Kohout [-] )

ŽK: 45. K. Pilz , 75. L. Vávra , 89. J. Kvapil - 35. R. Miřatský , 56. J. Studený . ČK: 77. L. Vávra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - ŘÍPA Jiří, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.