1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Klobuky překvapily v Rakovníku


Branky


80. T. Kapoun - 7. O. Vébr , 14. M. Svoboda , 60. J. Vébr , 76. O. Vébr
0

Ve dvanáctém kole I. B třídy přivítala rezerva Tatranu Rakovník poslední tým soutěže - nováčka z Klobuk. Kdo čekal jednoznačnou partii pro domácí, nestačil se divit. Herní projev hostů ani zdaleka nepřipomínal poslední tým soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek byl jasně v režii hostujícího celku, který šel do vedení už v 7. minutě. Vébr chytře přehodil z pětadvaceti metrů rakovnického Zacha, který předtím zachraňoval situaci výběhem až za svoje vlastní vápno. Za dalších sedm minut už to bylo o dvě branky. Klobuky zahrávaly rohový kop, domácí obrana nechala hlavičkovat Svobodu a Zach byl upět bezmocný – 0:2.

 

Tatran mohl snížit po trestném kopu Weise, ale brankář Říčka efektní robinsonádou vyrazil míč ze šibenice. Závěrečných dvacet minut bylo ve znamení tlaku domácích, ale snížení nepřišlo. 

 

Druhá část sice začal opět náporem Tatranu, ale Kapoun z malého vápna dorážkou těsně minul. Neuspěl ani Kaňák, který byl po Mutinského vysunutí sám před brankářem. Mířil vedle.

 

Trest tak přišel půl hodiny před koncem, kdy utekl Vébr a propálil Zacha – 0:3. V 76. přišla chyba v rozehrávce domácích a Vébr pohodlně zakončil do prázdné branky – 0:4. Čestný úspěch domácích vstřelil deset minut před koncem z penalty Kapoun, když potrestal faul na Doláka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Josef Weis (trenér): „Leží na nás velká deka, ale děláme si to sami. V dnešní době bychom nedali gól ani z té nejvyloženější šance. Když se k tomu přidají zbytečné chyby, tak je výsledek takový, jaký je. Jsem hodně zklamaný. Tabulkově slabším zbytečně odevzdáváme body.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
R. Zach [-] - V. Mutinský [-] , D. Dolák [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , T. Kapoun [-] , L. Černý [-] (60. P. Kučera [-] ) , J. Hejda [-] , J. Jiřík [-] , J. Douša [-] (31. K. Kaňák [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Říčka [-] , M. Kalík [-] , V. Hansl [-] , D. Hřib [-] , T. Pinc [-] , J. Čížek [-] , M. Svoboda [-] , J. Vébr [-] , O. Vébr [-] , L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-]

ŽK: 74. Z. Weis - 22. L. Kubelka , 45. J. Čížek , 71. M. Svoboda , 80. J. Říčka , 87. A. Dragoun .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Petr, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.