Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou herních stylů vyzněl pro rezervu Tatranu Rakovník


Branky


0

V pátém kolem I. B třídy odjela rezerva Tatranu na horkou půdu do Braškova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu to byl souboj dvou herních stylů. Domácí pouze nakopávali míče a snažili se hrozit ze standardních situací. Hosté naopak dobře kombinovali v pohybu a rychlosti, což na statické domácí obránce byl ten nejlepší recept.

 

Již v 6. min. utekl po pravé straně Vašek Mutinský. Zbavil se protihráče a přesnou přihrávkou naservíroval míč pod nohu Michalu Čermákovi, který nezaváhal – 0:1. Ve 25. se role otočily. Tentokrát servíroval Čermák na Mutinského, který svojí dravostí předskočil obránce i brankáře a píchnul míč do sítě – 0:2. 

 

Po deseti minutách druhé části si v hloubce vlastní půlky vzal míč Kuba Červenka. Prošel s ním sedmdesát metrů až do vápna soupeře, kde jej předložil nabíhajícímu Kučerovi, který potvrdil střelecký apetit posledních dnů – 0:3.

 

 

Za pět minut přišel faul tatranského Šiky ve vápně a domácím po proměněné penaltě svitla naděje – 1:3. Ta zhasla devět minut před koncem. Červenka si narazil s Ivanovem, protáhl se do vápna a mazácky obstřelil vyběhnuvšího brankáře – 1:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis: Po celý zápas jsme na to byli lépe jak fotbalově, tak hlavně rychlostně, což rozhodlo. Kluci předvedli řadu pohledných akcí, vstřelili čtyři krásné góly a zaslouženě vyhráli. Zaslouží velkou pochvalu.



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - S. Najer [-] , D. Míčka [-] , D. Červený [-] , L. Rössler [-] - P. Přichystal [-] , V. Barták [-] (84. L. Chalupa [-] ) , M. Maňkoš [-] - D. Vávra [-] , J. Jaroš [-] (65. J. Peták [-] ) , J. Hrubý [-] -

TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - V. Mutinský [-] (78. P. Ivanov [-] ) , J. Červenka [-] , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , T. Kapoun [-] (85. M. Hájek [-] ) , L. Černý [-] , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] (67. J. Douša [-] ) , J. Hejda [-]

ŽK: 70. S. Najer , 89. L. Rössler - 66. L. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Balík Petr - VELEBIL Tomáš, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.