Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

3.0

Hýskov i nadále stoprocentní


Branky


5. J. Fiala , 66. R. Vávra (p.)
0

Ve čtvrtém kole přivítali zelenobílí v Traverza aréně soupeře z Berounska, jenž v úvodních třech kolech neztratil ani bod a společně s Libušínem vévodil tabulce - FK Hýskov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku začali hosté ukazovat, že na čele tabulky nejsou dílem náhody. - již ve 4. minutě zahráli Hýskovštírohový kop a Fiala otevřel hlavou účet utkání. V 9. minutě hlavičkoval na hředelskou branku prozměnu Frajer, V. Malinovský si ale tentokrát situaci pohlídal. V 18. minutě natáhl ke střele ze 30 metrů hostující stoper Vávra a jeho pumelice jen o decimetry minula tyč Malinovského branky! Během úvodní dvacetiminutovky, kdy hosté herně dominovali, se zelenobílí ocitli v solidnějších příležitostech pouze dvakrát, ale standardka M. Vodrážky a rovněž střela D. Bechnera gólmana Drekslera z poklidu vyrušit nemohla.

 

I dále měli více ze hry hosté, ve 25. minutě zakončoval opět po rohu hlavou Fiala do rukavic V. Malinovského, o dvě minutky později zkoušel podruhé své střelecké štěstí hostující Vávra, ani tentokrát ale nemířil přesně ! Ve 30. minutě fauloval před šestnáctkou J. Hamouz, čímž připravil hostům standardku z velmi nebezpečné vzdálenosti – a Matějka s ní naložil velmi dobře, k úplné spokojenosti střelce ale chyběly opravdu jen centimetry – míč otřásl břevnem hředelské branky! Ve 34. minutě se osmělil hostující stoper Vávra k již třetí střele a s jeho pokusem z téměř poloviny hřiště měl V. Malinovský poměrně dost práce!

 

Ve 36. minutě se poprvé objevil po autovém vhazování D. Bechnera a přiťuknutí míče A. Vitnerem v šanci i Vávra v hředelském dresu, Dreksler ale jeho střelu vytěsnil na roh – a po něm přišla největší příležitost FKH na vyrovnání – to když B. Amauwah předskočil svého strážce a hlavou zamířil na branku, bohužel jen do míst, kde stál gólman Dreksler, jenž svým reflexivním zákrokem ochránil hosty před vyrovnáním! Skóre se ale mohlo měnit ještě i na druhé straně. Ve 41. minutě chyboval J. Hamouz a v jasné tutovce se objevil Dóša, ani on ale skóre na světelném ukazateli nezměnil – mířil těsně mimo tyče ! Do kabin se tak odcházelo za stavu, který určila již čtvrtá minuta.

 

Do druhého dějství nastoupili domácí o něco aktivněji a hned v minutě 48. se dostal k pohotové střele J. Vávra, teč jednoho z obránců ale nasměrovala míč mimo tyče! O chvilku později pálil rovněž mimo branku B. Amauwah. Vzápětí však přišla na řadu další hrubka zelenobílé defenzívy, kterou tentokrát „vykouzlil“ D. Rais a Peclinovský se řítil sám na bránu – pohotovou přízemní střelu ale nasměroval naštěstí pro FKH pouze do tyče!

 

Mezi 52. - 56. minutou zkoušel dvakrát neúspěšně své střelecké štěstí Pošmurný. Naději na možný úspěch živili domácí až do minuty 65., kdy se hosté po pěkné kombinační akci dostali z obranné fáze přes křídelní prostor až před branku, kde nabíhajícího Fialu zastavil v jasné gólové příležitosti pouze za cenu faulu M. Cibulka - pokutový kop s přehledem proměnil Vávra - 0:2! I ve zbývající pětadvacetiminutovce se zelenobílí snažili alespoň o korekci stavu, proti disciplinovaným hostům, kteří si své vedení kontrolovali, to byl ale poměrně složitý úkol - dva střelecké pokusy D. Bechnera zlikvidoval Dreksler, povedená střela T. Volrába si prozměnu nenašla cestu do sítě. A když se v 85. minutě neprosadil ze standardky ani J. Vávra, bylo o výsledku, který v 90. minutě zpečetil svým hvizdem hlavní arbitr, rozhodnuto. 

 

Autor: Miroslav Sláma st.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma st.: Hosté vyhráli zcela zaslouženě. Po celý zápas měli taktovku ve svých rukách a prokazovali svoje kvality. Druhý poločas zase jasně ukazovali zkušenost z krajské soutěže, kdy zcela bezpečně hlídali svůj náskok, aby ho nakonec i pojistili. My jsme dnes vytvořili veliké množství individuálních chyb a to společně s rychle inkasovaným prvním gólem rozhodlo.




Počet diváků: 110. Rozhodčí: Glogar Lukáš - GLOGAR Petr, VÁCHA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.