1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 14:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ibraimi se trefil a do konce zápasu už ho nikdo jiný nenásledoval


Branky


0

Ve 2. kole I. B třídy přivítala rezerva Tatranu staronového účastníka soutěže – SK Doksy, který sestoupil z I. A třídy. Průběh se pro domácí nevyvíjel vůbec dobře, ale díky bojovnosti a nasazení doslova hráči vyválčili šťastné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal, při kterém se obě mužstva střídala v útočení, ale do vyložených šancí se díky pozorným obranám nedostávala. Jediná výjimka přišla hned po šesti minutách, kdy Vašek Mutinský prostrčil míč do vápna na Tomáše Kapouna, jehož bombu Rouček s námahou vyrazil před sebe a dobíhající Adriano Ibraimi měl snadnou úlohu poslat míč do sítě – 1:0.

 

Největší šanci na vyrovnání měli hosté těsně před přestávkou, ale Tůma reflexivním zákrokem vyrazil hlavičku z bezprostřední blízkosti. 
V průběhu prvního poločasu se domácím zranili Kevin Kaňák a Jan Konopásek a na začátku druhého Vašek Mutinský, jehož vystřídal Vráťislav Novák, který se také po pár minutách zranil. Hru domácích řada zranění ovlivnila a zatáhli se do obranné ulity s cílem ubránit nejtěsnější vedení.

 

Hosté měli ve druhé části místy až drtivý tlak, ale do vyložené šance se nedostali a ze závarů zakončovali mimo branku. Pojistku mohl přidat Petr "Pifák" Ivanov, ale špatně trefil na malém vápně míč a chvilku na to po jeho centru byl David Kroupa skluzem u míče o zlomek vteřiny později a ze sedmi metrů nezakončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis: Soupeř prokázal své kvality a o to je naše vítězství cennější. Nám se díky zraněním úplně rozsypala koncepce hry, proto jsme se zatáhli do obranné ulity a díky bojovnosti jsme tlak Doks přečkali. Kluci za bojovnost a nasazení zaslouží velkou pochvalu.




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - V. Mutinský [-] (51. V. Novák [-] ) , A. Ibraimi [-] , L. Šika [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , T. Kapoun [-] , L. Černý [-] , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] (16. J. Douša [-] ) , K. Kaňák [-] (24. P. Ivanov [-] )

SK Doksy
J. Rouček [-] - J. Škvára [-] (75. J. Fišer [-] ) , M. Stuchlý [-] (66. C. Fereira [-] ) , P. Koška [-] , M. Böhm [-] , M. Samek [-] , M. Větrovec [-] , J. Kostka [-] , T. Vincenc [-] , R. Steckovič [-] , P. Herberstein [-] (84. Z. Urban [-] )

ŽK: 43. M. Větrovec , 90. J. Fišer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.