Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

9.0

I s rozsáhlou marodkou Velim utkání zvládla


Branky


20. J. Klingr , 83. D. Pych
1

Marodka pokračuje a tak trenér hostí doplnil 5 zkušených hráčů šesti mladíky. Mužstvo se semklo okolo dorosteneckého brankaře a překvapilo. Vyrovnané, bojovné utkání a vydřené vítězství hostů. Velim přišla o dalšího, klíčového hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 10 min. se hra pohybovala od šestnáctky k šestnáctce, bez brankových příležitostí. Pouze v 8.min. se pokusili hosté o střelu z velké dálky na opuštěnou branku domácích, ale ta se neujala. První střelu vyslali domácí na branku hostí v 10.min. Zdálky vystřelil k tyči B. Mbemba, dříve hráč Velimi, míč dupnul před brankařem a bylo to 1:0pro Ratboř. Velim přidala a snažila se o rychlé protiútoky. Ten důležitý se povedl  ve 20.min. kombinací na jeden dotek. L. Hájek vyslal pasem po pravé straně A. Srpa, ten přes celé pokutové území  po zemi našel nabíhajícího J. Klingra. Velimský kanonýr nezaváhal a vyrovnal na 1:1.

 

Bohužel to byla poslední akce výborného J. Klingra. Ve 26.min.byl ve sprintu zezadu faulován hráčem domácích a přetrhl si achilovku. Neříkám, že v tom byl úmysl. Ve 28.min. přišel na hřiště za zraněného J. Klingra  J. Urban. Hra byla stále vyrovnaná, domácí se snažili dostat centry do pokutového území soupeře, ale tam byli výborní D. Dejmek v brance a oba stopeři J. Vlk a M. Hrabal. Za zmínku stojí šance hostí ve 36.min.  O. Dvořák se objevil v náběhu sám před brankou, ale zbrkle minul branku.

 

Druhý poločas začali domácí náporem, ale obrana Velimi pracovala spolehlivě. Velimáci se pokoušeli o rychlé protiútoky. Šancí moc nebylo. V 80.min. poslal trenér hostí místo unaveného  O. Dvořáka dalšího dorostence D. Pycha.  Ač stoper, šel do útoku. Byl to mistr tah FdB trenéra Velimi. V 84.min. vyslal J. Urban po pravé straně do dalšího brejku L. Hájka, ten neskutečně zasprintoval, ve skluzu přihrál do pokutového území míč na nabíhajícího D. Pycha a Dan zajistil hostům vedení, 1:2. 

 

Domácí chtěli vyrovnat, zvýšili tlak, ale centry pochytal D. Dejmek v brance a celá obrana. Hosté se dostali ještě do dvou brejků, ale 100% šance L. Hájek ani  D. Pych neproměnili. Obětavě bránící hosté své vítězství uhájili.      

 

Autor: Jaroslav Češpiva



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Administrátor a vedoucí mužstva J. Češpiva: Utkání mělo dobrou úroveň. Na tom jsme se shodli i s domácími příznivci. Na obou stranách dominovala defenzíva a bojovnost. Odehráli jsme čtvrté utkání a musím přiznat, že Ratboř byla zatím nejlepším, soupeřem. Podle mne byl nejlepším hráčem domácích Michal Kesner a velmi mě překvapil Benjamin Mbemba, kterého jsem ve Velimi trénoval a ještě učil ve škole. U nás bych vyhodnotil jako nejlepšího stopera a kapitána Jirku Vlka, na druhé místo dalšího stopera M. Hrabala a pak brankaře, dorostence Davida Dejmka. Ale pochvalu zaslouží všichni hráči.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - SEMERÁK David (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2016 08:02
Upřesňuji sestavu FC Velim B.
D. Dejmek - J. Jelínek, J. Vlk, M. Hrabal, J. Svoboda - A. Jehlička, A. Srp, O. Kosina, O. Dvořák(80. D. Pych) - J. Klingr(28. J. Urban), L. Hájek.
Náhradníci: T. Novák, D. Pych, J. Urban, Z. Novotný.