Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Jasná záležitost pro Velim


Branky


37. J. Klingr , 42. O. Kosina , 58. J. Slavík , 63. J. Klingr , 67. J. Klingr , 69. J. Kasal , 85. L. Kostka
0

Jestřábí Lhota neměla proti famózně hrající Velimi šanci a nakonec odjela se sedmičkou na kontě. Hattrickem se blýskl domácí Klingr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klingr započal svou show...

Od začátku zápasu hosté zkušeně bránili a nepouštěli domácí hráče do žádných šancí. Velimáci postupně zvyšovali tempo a od 15. min. nebezpečně pronikali do pokutového území hostů. Vytvořili si asi čtyři šance, dvě z nich volaly po gólu. O. Dvořák z trestného kopu trefil břevno, odražený míč domácí nedokázali dorazit do branky. Pak, po dobré kombinaci, se dostal Slavík před brankaře, obstřelil ho, ale vedle.

 

Hosté odolávali do 37. min. Aktivně hrající J. Kasal utekl na pravé straně obránci a posadil míč na hlavu nabíhajícího J. Klingra, velimský kanonýr se nemýlil. 1:0. Ve 42. min., po závaru před brankou hostí, se míč odrazil na hranici velkého vápna, tam stál O. Kosina a technicky k tyči zvýšil na 2:0.

... kterou završil hattrickem

Od 46. min. měla hra slabou úroveň, převažovaly nepřesnosti, pomalost, vypadalo to, že vše co patří k fotbalu nechali hráči v šatně. Vše se změnilo v 58. min. Po kombinaci  M. Kosina -  O. Dvořák - J Slavík posledně jmenovaný zvýšil na 3:0. Pak opět zaúřadoval kanonýr J. Klingr. V 63. min. po přihrávce Urbana J. Klingr, za pomocí teče obránce hostí, dává na 4:0. V 67.min. dostal J. Klingr od dobře hrajícího M. Hrabala přesný pas do běhu, unikl obránci a skóroval, 5:0. J. Klingr dovršil svůj hattrick. Trenér ho ihned střídal, odehrál si svoje.

 

Vystřídal ho bývalý kanonýr, stále mladý L. Kostka (52). To byla 68.min. Hostům došly síly a zřejmě i vůle. Už v 70. min. dnes výborný J. Kasal po přihrávce J. Urbana zvyšuje na 6:0. Velim měla další šance, které neproměnila, ale pak to přišlo. V 85. min. opět unikl velmi aktivní a rychlý M. Kosina, prudce nacentroval před branku, kde L. Kostka obětavě naskočil do centru a hlavou za přispění teče obránce hostí zvýšil na konečných 7:0 pro domácí. Zaslouženě vítězí FC Velim B.

 

Autor: Jaroslav Češpiva

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Trenér Jaroslav Jedlička: Jasná záležitost našeho týmu, za celý zápas jsme hosty pustili do jediné šance. Kdybychom již v prvním poločase proměnili polovinu šancí, mohlo to být v poločase 5:0. Byl to zatím nejlepší výkon týmu v sezóně. Hattrickem se blýskl J. Klingr. Hru dobře řídili J. Vlk a J. Slavík. Mladíci to odpracovali a odběhali na výbornou.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBELKA Petr (N), NEUBERT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.