Tři Dvory dokázaly reagovat na inkasované branky, nakonec padly po penaltách


Branky


0

Trenér Velimi byl na dovolené a tak mužstvo koučoval krizový trenér, vlastně vedoucí mužstva. Měl problém dát mužstvo dohromady, a to kvůli zraněním a omluvenkám.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas vyzněl pro Velim. Byla fotbalovější, domácí bojovnější a tvrdší. Nepříjemná zranění hostujících hráčů.

Prvních 5 minut bylo ve znamení převahy velimského béčka. Hráči se snažili kombinovat, ale na tomto „rádoby“ trávníku to nešlo. Výsledkem byla nadějná střela J, Vlka, ale šla nad. Pak začali domácí přebírat iniciativu, ale bez střely na branku. Tlak trval také asi 5 minut. V 17.min.. vysunul L. Hájek, přes teč O. Dvořáka, J. Klingra a ten nedal brankaři šanci. Velim vedla 0:1. Důležitá byla 25.min. Domácí hráč evidentně fauloval, neúmyslně v souboji, J. Dejmka a ten dohrál. Byl odnesen, má vážně zraněné koleno. Na místě stopera tak dostal příležitost nový hráč mužstva J. Urban. Ve 36.min. nastřelil J. Kasal tyč. Škoda, utkání by se vyvíjelo jinak. Ve 45.min. se nechal vystřídat pro zranění další klíčový hráč L. Hájek. Na hřiště přišla další posila z dorostu J. Jelínek.

II. poločas. Domácí v tlaku. Skóre se třikrát měnilo. Zasloužená remíza.

Druhý poločas začali lépe domácí. Už ve 48.min. hosté chybovali ve středu pole, domácí byli v šanci, ale výborně zasáhl brankař T. Daněk.                                                                 

V 50.min. bylo vyrovnáno. Domácí hráč nacentroval z pravé strany, hráč hostí(asi A. Srp) míč přizvedl a na zadní tyči nepohlídaný M. Kubera vyrovnal na 1:1. Domácí ucítili šanci a zvýšili snahu.                                                                                                                            

Ale přišla 63.min. Z  levé strany vystřelil O. Kosina, brankař míč vyrazil na hranici pokutového území přímo na J.Jelínka a ten krásně, k tyči  zajistil hostům opět vedení, 1:2. Ještě v 73.min. mohl skórovat J. Klingr, ale brankař bravurně kryl.                                         

V 82.min. zbytečná chyba ve středové ose. A. Srp atakoval domácího hráče, ten v tísni nakopl míč dopředu, jeden stoper nikde, druhý míč podcenil, ten ho přeletěl a domácí útočník I. Pokorný  toho využil  a vyrovnal na 2:2. 

Pak přišly dva  rozhodující okamžiky. V 86.min. domácí hráč srazil velimského hráče evidentně 2 až 3 m v hloubce pokutového území, ale, jinak dobrý rozhodčí, míč vytáhl před pokutové území. Ani jsme neprotestovali, to se dalo čekat. Mladý O. Dvořák nádherně vystřelil těsně  vedle.  V 90.min. měli hosté velké štěstí. Domácí přehráli velimskou obranu, brankař Daněk jednu tutovku vyrazil na levou stranu, kde stál útočník domácích, míč přesně přihrál před malé vápno a další hráč neuvěřitelně přestřelil.   

Na penalty vyhrála Velim 4:2

Pak se kopaly pokutové kopy. První neproměnili A. Srp, pak byli úspěšní J, Vlk,  M. Hrabal, O. Dvořák a J. Kasal. Domácí první dva nedali a pátý se už nekopal.                 



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jaroslav Češpiva, administrátor a krizový trenér: „Samá zranění, u některých hráčů se mi zdá, že ani nechtějí hrát a pomoci, když jsou problémy. Teď další pohroma, rozpadla se nám stoperská dvojice. Rozbor situace nechám na trenérovi, K zápasu. To nebyl fotbal, to byla nakopávaná a boj. V jednom okamžiku jsem křičel na arbitra ať chrání zdraví hráčů, hrají zadarmo a zítra musí do práce. A na tom hřišti, nemohu říci trávníku, se fotbal hrát nedal. Kluci bojovali a bylo vidět, že chtějí vyhrát. Spokojen jsem se dvěma body, měly být tři a s výkony nových mladých hráčů O. Dvořáka, J. Jelínka, J. Urbana a O. Kosiny. Samozřejmě jsou tam i nedostatky a na nich se musí zapracovat. Vynikající byl brankař T. Daněk, který přišel pomoci z lavičky áčka."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - DOSTÁL Pavel (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.