SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 09.10.2022

0

Máme za sebou další kolo, které opět přineslo dramatické, zajímavé i méně záživné zápasy a zároveň i radosti a velké momenty. Znovu byly k vidění skvělé výkony hráčů a my jsme pro vás vybraly ty, kteří podle nás zazářili nejvíce. Některé už z našich sestav znáte a někteří jsou nominováni poprvé, tak doufáme, že si svého favorita najdete a budete pro něj hlasovat!

V brance je Michael Schuster z Černého Dubu, který udržel první čisté konto a přispěl tak k vysoké výhře proti Kamennému Újezdu. Dalším brankářem v naší sestavě je Patrik Brousek z Kamenné, který svůj tým podržel ve šlágru kola proti Lipí a také udržel čisté konto. Do třetice tu máme zase brankáře a tím je Tomáš Písko ze Čtyř Dvorů, který svým výkonem pomohl k venkovní vysoké výhře. Jediným obránce je Miroslav Baloun z Kamenné, který proti Lipí skvěle dirigoval obranu a dokázal uhlídat hostujícího Wegenkittla. V záloze je Jan Štískala z Nových Hradů - jeho branka z devatenácté minuty znamenal důležité tři body proti Bavorovicím. Michal Zemek z Mladého vstřelil dvě branky Kolodějím a hlavně díky němu si jeho mužstvo připsalo první vítězství v nové sezoně. Branka Denise Hebkého z Nových Hodějovic znamenala alespoň bod z Týna nad Vltavou. Posledním v záložní řadě je Pavel Janeček ze Čtyř Dvorů, který svůj skvělý výkon okořenil jednou brankou. V útoku máme jen autory hattricků. Pavel Vařil z Týna se prosadil proti Novým Hodějovicím, ale stačilo to jen na vysokou remízu. Petr Alexa z Mokrého byl střelcem všech branek v Dívčicích. Milan Ďurica z Černého Dubu nasázel své branky do sítě Kameňáku, celkem má na kontě už 15 branek a je nejlepším střelcem soutěže. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2022 22:23 do 12.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.