Hrajeme běhavý fotbal, což je ve třetí třídě klíčem k úspěchu, říká hráč kola Petr Alexa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji k vítězství v sestavě kola. Čekal jsi, že hlasování ovládneš?
Děkuji za gratulaci. Popravdě jsem to trochu čekal, protože klucí z kabiny se ze mě rozhodli udělat hlavního sponzora dokopné (smích).
Kdo tě přivedl k fotbalu a v kolika letech?
Pocházím z fotbalové rodiny, takže jsem si s taťkou a bráchou kopal, jakmile jsem začal chodit. Členem fotbalového oddílu v Mokrém jsem se stal v pěti letech.
Máš nějaký fotbalový vzor či oblíbený fotbalový klub?
Můj vzor vždycky byli a budou Messi s Ronaldinhem. Z klubů si v mém srdci zalíbení našel Arsenal, kterému s bráchou fandíme od mala. Z českých týmů je pro mě jedničkou Slavie.
Na jakém postu se cítíš na hřišti nejlépe?
Tuhle sezónu nastupuji na ofenzivním podhrotu, ale popravdě je mi docela jedno, na kterém postu hraji. Hlavně když se dostanu do základní sestavy (smích).
Teď již k víkendovému utkání. Jak bys zhodnotil zápas s Dívčicemi?
Ze začátku nás chvíli tlačili a měli jsme štěstí, když Kali vytáhl skákavou přihrávku z čáry. To nás trochu nakoplo. Do půle jsme dali gól a trochu se uklidnili. V šatně jsme se dohodli, že to urveme přes nakopávané balóny, a trefa...Ve druhém poločase jsem dal dva totožné góly. Dlouhý balón za obranu, já utekl a pohodlně uklízel. Z mého pohledu byl zápas až moc vyhrocený. Myslím, že vzhledem k výsledku, jsme mohli hrát víc v pohodě.
Výsledkově se vám na podzim celkem daří, čím si myslíš, že to je?
V Mokrým teď máme super partu s velkým počtem dorostenců, takže hrajeme běhavý fotbal, což si myslím, je ve 3. třídě klíčem k úspěchu.
Dokážeš si představit, že bys působil ve vyšší soutěži, popřípadě se fotbalem živil?
Tak určitě, kdyby přišla nabídka z milovaného Arsenalu, tak bych ji po dlouhém zvažování asi přijal (smích). Samozřejmě by to bylo krásný, ale já si radši kopnu na pohodu v dobrém kolektivu.
Chtěl bys závěrem vzkázat něco do kabiny či našim čtenářům?
Rád bych poděkoval všem, co mi dali hlas. Hlavně klukům z kabiny, kteří jich tam nasypali asi nejvíc. Speciální poděkování si zaslouží spoluhráč Ráďa Rottner, který mě před každým zápasem vyhecuje svým úvodním "ZDAAR" při nástupu. Zároveň chci poděkovat všem fandům mokerského fotbalu, kteří nás pravidelně podporují na hřišti, a tím nám pomáhají k dobrým výsledkům.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.