SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 24.09.2022

0

Polovina podzimní části je za námi a opět, jako po každém víkendu, je zde hlasovací soutěž o nejlepšího hráče odehraného kola. V sestavě se objeví jedno jméno na nezvyklém místě a dále pak několik dvougólových střelců. Kdo ale v hlasování zvítězí je opět jen a pouze na vás. Připomínáme, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu.

BRANKÁŘ:

Jan Holík (RAP) - Ano, divíte se správně. Honza není původně brankář, ale jelikož se jeho spoluhráč a jediný brankář Rapidu v utkání s Chotíkovem zranil, nebál se vlézt na jeho místo a pokusit se o to, co před ním dokázal například Jan Koller. Ale i když nulu neudržel a jediná branka za jeho zády znamenala prohru, jeho výkonu si ceníme.

 

OBRANA:

Tomáš Diviš (LHO) - ProTomáše to byla premiéra v dresu Áčka a trenér s jeho výkonem byl velmi potěšen.

Jiří Hereit (MÝT) - Měl plné nohy a hlavu práce, aby odbránil nebezpečné výpady Radnic. Jeho tým i díky němu pouze jednou inkasoval.

Michal Prais (CHO) - "Vrátil se po dvou měsících a jednom tréninku av obraně nám neskutečně pomohl", hodnotil jeho výkon trenér a kolega z práce Kučera.

 

ZÁLOHA:

Adam Kolář (VEJ) - Úplně jiný post, než v zápase s Černicemi hrál, ale na pět útočníků bohužel nemáme grafiku :-D Dva góly a aktivní přístup. Parafrází trenéra: "Tentokrát ho při nominaci už nemohu přehlédnout."

Karel Kalivoda ml. (NÝR) - Taktéž dvougólový střelec, aktivní na středu pole, tvůrce hry.

Milan Braun (TAC) - Další dvougólový střelec, který nastartoval v prvním poločase Tachov. Třetí gól už nepřidal, ale podílel se na dalších.

Petr Škarda (PET) - Statistikami na tom byl petřínský útočník a kapitán 1+2, ale opět je jedním, koho šoupneme o řadu níže, protože víme, že to zde zvládne.

 

ÚTOK:

Giuseppe Lanfranchi (TAC) - Dvakrát skóroval a objevil se v dalších šancích, které mohly skončit brankou.

Martin Švehla (LHO) - Lhotecký útočník se probral ze střelecké letargie a hattrickem řídil výhru nad Zručí. A to ještě nějakou šanci zahodil.

Dominik Donate (STŘ) - Dominik dvakrát rozvlnil síť za svým jmenovcem, brankářem Staňkova Dominikem Pokorným, kterého jeho tým překonal celkem sedmkrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2022 16:58 do 28.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.