SESTAVA KOLA - 2.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.08.2022

0

Takto vypadá sestava 2. kola krajského přeboru Pardubického kraje. Hlasujte, kdo z této jedenáctky si podle vás zaslouží ocenění "hráče kola". 

Mykola Yaroshevych (Moravská Třebová)

Jediný brankář, který zatím v novém soutěžním ročníku neobdržel ani jeden gól a navíc pomohl svému týmu kvalitními výkony k plnému bodovému zisku ze dvou utkání. Jednoznačná volba do  brány. 

 

David Obermajer (Horní Ředice)

Univerzální hráč, který si bez problému poradí i s postem obránce. V zápase proti Pardubičkám se mu navíc povedlo vstřelit hned dva góly. 

 

Vladimír Skoumal (Horní Ředice)

Další z ředických obránců, kterému se při vysoké výhře nad Pardubičkami povedlo skórovat. 

 

Tomáš Dvořáček (Heřmanův Městec)

Tento obránce Heřmanova Městce také pomohl svému týmu k zisku tří bodů gólem. Povedlo se mu prosadit krátce před koncem zápasu a zajistit tak klidný závěr utkání pro svůj tým.

 

Lukáš Kraják (Libišany)

Velký favorit na hráče kola! Lukáš svými dvěma góly rozhodl utkání proti celku ze Svitav při výsledku 2:1 a měl tak obrovskou zásluhu na této výhře. Mimo to ještě prokázal neskutečný charakter, když po odpískané penaltě ve prospěch Libišan uznal, že se nejednalo o nedovolený zákrok a penalta tak byla odvolána. Klobouk dolů!

 

David Smrkal (Lanškroun) 

Lanškrounský Smrkal rozhodl svým gólem velmi důležité utkání proti Moravanům. Zajímavé však bylo, že jeho gól padl přímo od rohového praporku, kdy se míče žádný jeho spoluhráč již nedotknul. Přestože lehce přispěla chyba brankáře, i tak to byl krásný gól. 

 

Vincent Škrabal (Vysoké Mýto)

Při vysoké porážce rezervy Vysokého Mýta proti Heřmanově Městci byl jeden z mála, který dokázal silným soupeřům vzdorovat a svým gólem alespoň upravil skóre na 1:4. 

 

Adam Koreček (Horní Ředice)

Velmi mladý talent, který dokázal soupeřům z Pardubiček uštědřit dvě gólové rány. Navíc jedna z nich se opravdu povedla!

 

Jiří Šebek (Třemošnice) 

Třemošnický útočník rozhodl v 81. minutě svým gólem o důležitém vítězství 1:0 proti Přelouči. Zařídil tam svému týmu z vyrovnaného utkání tři body. 

 

Hennadii Herasymenko (Moravská Třebová)

V 80. minutě přišel na plac za stavu 0:0 a o 4 minuty déle již slavil rozhodující gól utkání. Herasymenko zafungoval jako perfektní talisman a vybojoval pro svůj tým tři body. 

 

Zdeněk Vaňous (Česká Třebová)

V těžkém utkání proti kvalitní Litomyšli opět výrazným způsobem pomohl svému týmu. Rozhodujícím gólem na 1:0 ukradl Litomyšli všechny body v jejich domácím prostředí. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.08.2022 07:56 do 17.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.