Hráčem 2. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 13.08.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vincent Škrabal

54%

Vincent Škrabal je mladičký záložník hrající za rezervu Vysokého Mýta. Jedná se o teprve osmnáctiletého hráče, takže určitě velmi nadějný prospekt pro vysokomýtský fotbal. Svoji nominaci do sestavy kola si vysloužil svým gólem proti Heřmanově Městci, kdy byl i přes vysokou porážku jeden z mála hráčů, kteří dokázali kvalitnímu soupeři vzdorovat a svým gólem tak alespoň upravil konečný výsledek zápasu na 1:4 v neprospěch Vysokého Mýta. Jeho trefa navíc musela potěšit mnoho fotbalových fanoušků, protože se jednalo o opravdu nádherný dalekonosný pokus, který krásně zaplul až za brankáře Heřmanova Městce. Ještě jednou gratulujeme a přejeme ať se daří i v příštích kolech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Koreček 23%
3. David Obermajer 15%


0

Hráčem 2. kola krajského přeboru Pardubického kraje jste si zvolili záložníka Vysokého Mýta, Vincenta Škrabala! Vítězi tímto srdečně gratulujeme a všem hlasujícím mockrát děkujeme za jejich hlasy. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.