SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.08.2022

0

2. kolo krajského přeboru je za námi a s ním přichází také sestava kola. Do ní jsme dostali nominace na celkem 5 obránců a 4 útočníky, takže jsme je rozprostřeli po hřišti a jistě se nikdo nebude zlobit, když si na našem virtuálním trávníku zahrají někteří z nich na neobvyklých místech.

BRANKÁŘ:

Ladislav Jánský (STA) - Ač normálně neděláme to, že brankář, který dostane 6 branek, se objeví v sestavě kola, tentokrát uděláme výjimku. Právě Láďa Jánský totiž byl jedním z hráčů Staňkova, který makal až do konce a díky němu nedostal jeho tým naloženo minimálně dvojnásobnou dávku branek, než kolik nakonec dostal.

 

OBRANA: 

Tomáš Habart (TAC) - "Ofenzivnějšího krajního obránce abyste v oblastním přeboru pohledali," hodnotil jeho výkon vedoucí týmu. Je jedním ze tří pravých obránců v naší sestavě.

Šimon Bidzilja (ZRU) - Dalším pravým obráncem je Šimon, který velmi dobře pomáhal v obranné souhře s nebezpečným nepomuckým útokem.

Martin Brož (NÝR) - Do třetice pravých obránců je zde i nýrský Brož. Martin si na svém postu počínal s jistotou a zkušeně eliminoval většinu nebezpečných výpadů černických hráčů.

 

DEFENZIVNÍ ZÁLOHA:

Jakub Záhrobský (LHO) - V posledním zápase hrál obránce, dokáže ale zahrát většinu defenzivních pozic. Ve předu je taktéž nebezpečný a statistikou 1+1 z posledního zápasu to jasně dokázuje. Navíc vsítil vítěznou branku.

Jakub Veselý (PET) - Petřínský defenzivní hráč se prezentoval jednou brankou po rohovém kopu a kvalitní rozehrávkou v utkání ve Staňkově.

 

OFENZIVNÍ ZÁLOHA:

Daniel Matějka (RAP) - Naskočil v 15. minutě za zraněného spoluhráče, aby v závěru zápasu s kapitánskou páskou vybojoval a proměnil penaltu a následně zařídil i druhou branku utkání.

Jakub Tětek (PET) - Hlava nahoře, kvalitní rozehrávka, příprava gólových situací. Pro trenéra Vodrážku jasná volba.

František Polášek (RAD) - Za druhý poločas stihl dvě asistence a jednu branku. I díky němu Radnice dokonaly obrat v domácím zápase s Holýšovem.

 

ÚTOK:

Miroslav Lopata (CHO) - Dvěma góly se podílel na obratu Chotíkova na hřišti Mýta, kde ještě v 70. minutě prohrával 2:0. Nakonec si hosté odvezly 3 body za výhru 2:3.

Patrik Sláma (TAC) - Minulý týden se třikrát prosadil Lanfranchi, tentokrát to byl Patrik Sláma. A stejně jako jeho spoluhráč stihl hattrick za poločas.

 

V galerii je přiloženo několik archivních fotografií několika hráčů ze sestavy kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.08.2022 18:46 do 17.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.