SESTAVA KOLA - 1.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 06.08.2022

0

Takto vypadá sestava 1. kola krajského přeboru Pardubického kraje! Nejpočetněji je zastoupen rezervní tým Vysokého Mýta, který naprosto suverénně rozstřílel soupeře z Chocně. Kdo si podle Vás zaslouží titul "hráč kola" a proč?

Jiří Lindr (Horní Ředice)

Velezkušený brankář s prvoligovou minulostí, který je oporou týmu z Horních Ředic. V zápase proti Moravanům pomohl svému týmu k vítězství především díky bravurně chycené penaltě soupeře. 

Martin Hašek (Litomyšl) 

Opora litomyšlské obrany a tradiční kapitán výrazným způsobem pomohl svému týmu k důležité výhře v oblastním derby proti celku ze Svitav. 

Jan Štoudek (Litomyšl)

Tento vytáhlý obránce si proti Svitavům nejen plnil všechny obranné povinnosti, ale přidal k tomu také obrovsky důležitý a navíc krásný gól, kterým rozhodl o litomyšlské výhře a zisku tří bodů pro svůj tým. 

Jakub Dastych (Vysoké Mýto B)

Levonohý důrazný obránce, který svým gólem ze závěru utkání pomohl k demolici protihráčů z Chocně. 

Lukáš Kraják (Libišany)

V zápase proti Třemošnici se tomuto záložníkovi podařilo hned dvakrát skórovat a měl tak výrazný podíl na vysoké výhře (5:2) nad Třemošnicí.

Filip Wimmer (Vysoké Mýto B)

Zde máme možná největšího adepta na hráče kola. Tomuto hráči stačila proti celku z Chocně necelá hodina hry k tomu, aby zkompletoval premiérový hattrick v tomto ročníku krajského přeboru Pardubického kraje. Klobouk dolů!

Vítězslav Hrubý (Vysoké Mýto B)

Další ze střelců, který napomohl k nejvyšší výhře tohoto kola. Vítězslav Hrubý se do sítě Chocně prosadil hned dvakrát. 

Dominik Oliva (Přelouč) 

Mladý záložník hrající na postu levého záložníka. V zápase proti Moravské Třebové na sebe několikrát upozornil velmi kvalitní prací s míčem a především naprosto nevyzpytatelnou a prudkou střelou.

Tomáš Sedlák (Vysoké Mýto B)

Do třetice všeho dobrého hráč vysokomýtské rezervy. Tomáš dokázal proti Chocni skórovat dvakrát a měl proto také velmi výrazný podíl na vysoké výhře svého týmu.   

František Ptáček (Lanškroun)

Zkušený lanškrounský zabiják dokázal svým gólem ze standartní situace vybojovat pro svůj tým v domácím prostředí alespoň bod. V 69. minutě se však nechal po nevybíravém zákroku vyloučit, což jeho kvalitní výkon bohužel trochu zastínilo. 

Zdeněk Vaňous (Česká Třebová)

Zkušený českotřebovský útočník opět obrovským způsobem pomáhal svému týmu. Přestože to tentokrát na body nestačilo, může být tento útočník se svým výkonem určitě spokojen. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.08.2022 22:09 do 10.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.