Hráčem 1. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 06.08.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Zdeněk Vaňous

50%

Zdeněk Vaňous je velmi zkušená opora týmu z České Třebové, která je schopná zahrát jak na pozici útočníka, tak i středního záložníka. Českotřebovský tým využívá jeho služeb především v zakládání útoků, kdy je Vaňous vždy schopen perfektně přidržet míč, zhodnotit situaci a vyslat své spoluhráče kvalitními přihrávkami do nebezpečných útoků. Neméně platný je také v koncovce, kde se opravdu jen vyjímečně zmýlí. Svoje zkušenosti tento fotbalista nasbíral mimo jiné i v nedalekém Ústí nad Orlicí, kde se vypracoval v jednu z největších osobností týmu a svými góly několikrát rozhodoval důležitá třetiligová utkání. Zdeňkovi ještě jednou gratulujeme a těšíme se na jeho výkony v příštích kolech krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Wimmer 25%
3. Dominik Oliva 25%


0

Hráčem prvního kola krajského přeboru Pardubického kraje se stává velezkušený kanonýr z České Třebové Zdeněk Vaňous! Jménem redakce posíláme do České Třebové velkou gratulaci a zároveň děkujeme všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování a pomohli nám tak s výběrem nejužitečnějšího hráče úvodního kola soutěže.  

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.