SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 06.08.2022

0

První, sice neúplné kolo je za námi a to znamená, že s tím přichází také ideální jedenáctka kola. Velmi dobré výkony předvedli hráči napříč několika kluby a radost se rozdávala na nejednom hřišti. Kdo ale ovládne první hlasovačku sezóny 2022/23?

BRANKÁŘ:

Václav Klik (ZRU) - Proti Holýšovu měl zejména v první půli dost práce a byl oporou mužstva pro vybojovaný obrat a konečné vítězství 1:2.

 

OBRANA:

Tomáš Denk (CHO) - Že obránce musí také umět vystřelit ukázuje Tomáš v souvislosti s penaltami již dlouho. Proti Staňkovu proměnil dvě, ale co více, do poslední minuty nedovolil zaváhání jeho obrany, až na poslední střelu zápasu.

Jakub Pavlík (NÝR) - Někteří čtenáři možná na jeho jméno v sestavě roku koukali s otazníkem, nicméně on nadále prokazuje svou formu. V obraně vybojoval nejeden důležitý souboj a když dojde na standardky, je těžké jej bránit. Vsítil obě branky svého týmu.

Jan Havelka (PET) - Obrana Petřína fungovala, neinkasovala a bylo těžké ukázat na jednotlivce. Tentokrát to schytal Honza, který zastupuje celou petřínskou obranu.

 

ZÁLOHA:

Matěj Štefl (PET) - Nejmladší kapitán v soutěži si o zařazení do sestavy kola řekl hned z kraje soutěže. Zasloužil se o jednu branku a tým vedl za nejednoduchým, ale přesvědčivým vítězstvím.

Milan Braun (TAC) - Tachov má tak vyrovnaný tým, že je složité ukázat na individuality, ale Milan přeci jen kvalitou a zkušenostmi převyšoval. Přesně věděl, kdy a kam má přihrát, aby dostal spoluhráče do gólovky. Výborná posila pro Tachov.

Michal Džugan (TLU) - Vysoký hráč vsítil dvě branky jinak, než hlavou. Byl aktivní a směrem dopředu vytvářel spoustu nebezpečných pozic. Ve vzduchu nebezpečný a jistý.

Jakub Chalupný (NEP) - Operoval na pravé straně nepomucké zálohy, byl důrazný a nebezpečný. V posledních minutách zápasu rozhodl pěknou střelou o vítězství svého týmu.

Lukáš Kuhajda (CHO) - Krajní záložník, který do Chotíkova přestoupil z Vejprnic, se postaral o dvě branky do sítě Staňkova. Tady trenér Kučera našel dobrou posilu.

 

ÚTOK:

Giuseppe Lanfranchi (TAC) - Letní posila Tachova se představila ve velkém stylu a i s přispěním chyb hostujících hráčů vsítil za první poločas hattrick. 

Viktor Gontkovič (STŘ) - Útočník v sestavě kola, který nedal branku. To tu ještě nebylo, že? Nicméně tento pracovitý hráč byl jedním z nejaktivnějších hráčů Stříbra a na brankách se svým projevem na hřišti podílel. Ne vždy se musí dařit střelecky, aby góly padaly.

 

V galerii jsem vám připravili přehled několika momentek z odehraných zápasů. Všechny fotografie naleznete u jednotlivých zápasů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.08.2022 18:50 do 10.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.