Pivovary Lobkowicz SESTAVA ROKU - Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Pojdmě se podivát na to, proč se každý hráč do sestavy roku dostal.

 

René Fröhlich - Do branky se vrátil po dlouhém zranění. Měl však natrénováno, svému týmu byl platný jak hrou nohama, tak i svýma dobrýma zákrokama.

 

Tomáš Koleček Mladý obránce který posbíral snad v každém zápase všechny vysóké míče. Není to však jen o tom že by bránil, svůj tým dokáže podpořit i při ofenzivních akcích

 

Josef Šafář - Jeho zkušenosti z divizního Valmezu se Hrachovci vyplácí. Tento defenzivní úniverzál svou agresivní hrou zastraší nejednoho útočníka.

 

Tomáš Zetek - Do Kateřinic, kde již předtím dlouhou dobu působil, se vrátil velmi zkušený stoper. Ikdyž se Kateřinicím na podzim v 1.A výsledkově, ani herně moc nedařilo tak Tomáš Žetek patří k těm světlým stránkám týmu. Zabránil mnoho brankám, pár jich sám také vstřelil. Proto si myslím že je zde zaslouženě.

 

Petr Daniš - Petr se po svém skončení v "A" týmu Valašského Meziříčí začal plně soustředit na Benfiku, a to se mu taky vyplatilo. Ve většině zápasu patřil mezi ty nejlepší na hřišti. Svou technikou, mršností a střelou dělal problémy mnoha obráncům.

 

Radek Chmela - Kdyby výplata na účet chodila tak rychle jak on běhá tak by jsme byli všichni spokojení. Radek dělal problém snad všem týmum proti kterým hrál, nejen svou rychlostí, brankami a chytrými přihrávkami pomohl svému týmu jako správný kapitán k titulu 1.A třídy.

 

Jan Surovec - Ikdyž to pro Horní Lideč nebyla na podzim žádná sláva, tak když už se jim podařilo skórovat nebo vyhrát, vždy v tom měl Surovec prsty. Dokázal otočit něktéré zápasy, když byla zase potřeba zápas zlomit v jejich prospěch byl u toho opět Surovec. Výborný fotbalista a doufám že ho uvidíme v 1.A i nadále.

 

Petr Mičkal - Vidče dokázalo na podzim vyhrát pouze 4x. I přes tuto krizi se stal Petr Mičkal druhým nejlepším střelcem této sezóny. Snažil se nejen dávat branky ale také tvořit hru. 

 

Ondřej Filák - Nejlepší střelec 1.A třídy, který je navíc i vítěžem. Co víc si v této soutěži přát. Nastřílel neuvěřitelných 29 branek a nejen tímto pomohl dotáhnout Francovou Lhotu k titulu a možnému postupu do Krajského přeboru.

 

Milan Baroš - Milan Baroš je kapitola sama o sobě. Každý tým se těší jak si proti vítěžovi Ligy mistrů zahraje. Na podzim se mu v pěti následujích zápasech podařilo vstřelit 13 branek. Svým tělem, pohybem a hlavně zakončením z něj jde pořád strach.

 

Daniel Vavřík - Útočník Juřinky která táhla na podzim krásnou šnůru, neprohrála 10 zápasů v řadě. Daniel Vavřík patříl k velmi důležitým postavám. Svým tělem si dokázal odstavit hráče a dostat se do zakončení, takoví útočníci kteří jsou silní jak na zemi tak i ve vzduchu se velmi těžko brání. Navíc se s 25 brankami dostal na třetí místo v tabulce střelců.

 

Podpořte svého oblíbence, kamaráda nebo spoluhráče hlasem v sestavě kola, nebo jí sdílejte na sociálních sítích aby o tom vědelo co nejvíce přátel.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Adam Juřík 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku