ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022 "Valmezu by MSFL slušela, přál bych si aby si ji uhráli především hráči se vztahem k regionu, městu či klubu." Říká Jan Švajda.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi rubriku hráč kola, jak se cítíš? Je to pro tebe překvapení? Mockrát se nestává aby toto ocenění získal obránce.
Je to pro mě příjemné překvapení, ale pochopitelně to člověka potěší.
Jak hodnotíš ten zápas proti Kateřinicím?
Říkali jsme si že Kačky budou určitě silný soupeř, byl to vyrovnaný bojovný zápas, ale přesto si myslím že jsme si to vítězství zasloužili
Jaký máš pocit z podzimu? Celkem se vám daří, ze 7 zápasů 5 výher.
Škoda zápasu s Podlesím kde se to zkrátka nesešlo, ale jinak se nám daří dáváme dost branek a především se fotbalem bavíme.
Zasáhla tě nějak změna trenéra?
Mě osobně přímo do srdce, Renda Frohlich odvedl kus práce, především poslední půlrok a příprava musela být hlavně psychicky náročná, teď si odpočine, zachrání se v Krhové a doufám ze se k nám zas vrátí v jakékoli pozici. Každopádně změna trenéra proběhla a Kostiče (trenéra Kostku. Poznamenal autor) známé dlouho, za mě přišel super impuls, obnovila se spolupráce s A týmem a dorostem a funguje to.
Co kabina? Jaké máte s klukama vztahy? A co s Áčkem, nejsou tam žádné „rozepře“?
Nechci aby to vypadalo jako klišé ale mam pocit ze to funguje. Na naší úrovni je to za mě hodně o partě, a lidech. Rozepře nehrozí, jsme rádi že kluci chodí, jsou pro nás přínosem, snažíme se být I přínosem pro ně.
A poslední dotaz, jak vnímáš celkově Valmez jako klub. Líbí se ti jakým směrem se momentálně Valašsko Meziříčský fotbal ubírá?
Valmez je pro mě srdcovka, začal jsem tu jako malý, prošel jsem od ml. Žáků všechny kategorie, trénoval jsem děti a, a ochutnal jsem pozici ve výboru klubu. Myslím že máme výhodu především v množství děti a kvalitních trenérů kteří se jim věnuji , což si myslím ze je do budoucna rozhodně nejdůležitější. V dorosteneckých i v mužských kategoriích hrajeme o přední příčky, uvidíme kam se letos, případně příští rok fotbal ve Valašském Meziříčí posune. Každopádně za mě by Valmezu MSFL slušela, ale zároveň bych si přál aby si ji uhráli především hráči se vztahem k regionu, městu či klubu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 18 41:23 40
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Adam Juřík 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku