SESTAVA PODZIMU Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Před zimní přestávkou Vám přinášíme také ideální jedenáctku celého podzimu městského přeboru! Svými hlasy pak můžete určit nejlepšího hráče podzimní části soutěže. 

BRANKÁŘ

 

Petr Bejček (Hradiště) – Hned v prvním zápase proti Smíchovu se zranil a další dva zápasy musel vynechat, což se v úvodu sezóny výrazně projevilo na propustnosti hradišťské obrany. Po návratu do brány Bejček předváděl tradičně spolehlivé výkony, jimiž mužstvo dotáhl až na současné třetí místo tabulky.

 

OBRÁNCI:

 

Radek Nádrazský (Černice B) – Jedenačtyřicetiletý obránce je držákem defenzivy černické rezervy. Ke spolehlivé defenzivní hře ještě přidal 6 přesných tref. „Odehrál všechna utkání a jako stoper je dokonce nejlepším střelcem mužstva,“ říká na adresu zkušeného fotbalisty vedoucí mužstva Václav Nesnídal.

 

Adam Hořánek (Union) – V úvodu sezóny nastupoval na kraji zálohy nebo obrany. Později se přesunul dokonce na stopera. „Byla tam zrovna nouze a už tam zůstal, protože hrál výborně,“ vypráví vedoucí Unionu Petr Starý.

 

Radek Tyll (Smíchov) – Smíchov na podzim inkasoval nejméně gólů ze všech týmů, což je také zásluha obránce kapitána mužstva Radka Tylla. Ten si do statistik navíc  zapsal i  4 vstřelené góly.

 

ZÁLOŽNÍK:

 

Jan Jindra (Union) – Krajní záložník Unionu patřil k podzimním tahounům svého týmu. S 9 góly byl i jeho nejlepším střelcem. „Podával stabilně dobré výkony,“ vysvětlil volbu Jindry do sestavy podzimu vedoucí mužstva Petr Starý.

 

Martin Furár (Hradiště) – Hru třetího týmu tabulky diriguje ze středu hřiště. Na podzim se mu navíc nevídaně dařilo střelecky a k zásahům z penalt přidával i góly ze hry. Trefil se hned devětkrát.

 

Tomáš Aschenbrenner (Litice) – Aschenbrenner  se ukázal jako vydařená letní posila a v úvodu sezóny táhl Litice za skvělým vstupem do sezóny. Závěr podzimu musel ze zdravotních důvodů vynechat a to se na výkonech týmu negativně projevilo. „Celý podzim nám dělal hru, dal i 2 důležité góly. Bohužel o závěr podzimu ho připravily zdravotní důvody, prodělal zápal plic,“ vyprávěl vedoucí Litic Stanislav Voves.

 

Jakub Pěč (Dýšina) – Teprve sedmnáctiletý fotbalista je velkou nadějí dýšinského fotbalu. V takto mladém věku se prosadil do základní sestavy a dal i 8 gólů. I díky jeho přispění vede Dýšina tabulku.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Odchovanec plzeňské Viktorie, který hrál ještě poměrně nedávno za třetiligové Hořovicko, se zařadil k hlavním osobnostem soutěže. Pro Dýšinu je rozdílovým hráčem a góly střílí i připravuje. Skórovat stihl už patnáctkrát, byť poprvé nastoupil až ve 4. kole.

 

ÚTOČNÍCI:

 

Jan Kovář (Smíchov) – Kovář je pro Smíchov něco podobného, jako Glazer pro Dýšinu. Je suverénně nejlepším střelcem soutěže, v 11 zápasech nasázel neskutečných 25 gólů. Do sítě béčka Černic se například trefil hned sedmkrát. Jen slova chvály má pro něho i smíchovský trenér Jiří Sulek. „Je to kluk, který má něco odehráno. Je silný na míči, umí si zachovat ve vápně klidnou hlavu. Herně určitě patří do jiné soutěže a my jsme rádi, že ho tady máme.“

 

Patrik Matula (Prazdroj) – Podzimní část sezóny se vydařila i Patrikovi Matulovy. I díky němu si nováček soutěže počíná městském přeboru velmi dobře. Matula se s 11 zásahy zařadil v tabulce střelců soutěže na třetí místo.

 

Mezi další adepty na sestavu podzimu patřili:

Brankář: Jakub Tománek (Černice B), Jan Kokoška (Chrást)

Hráči v poli: Ondřej Pytlík, Patrik Kočí (oba Hradiště), Jakub Černý (Smíchov), Jiří Kanta (Litice), Pavel Novák (Chotíkov B), Jaroslav Pavlíček (Prazdroj)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 15:47 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.