SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 02.09.2018

0

I po druhém odehraném kole nové sezóny samozřejmě přinášíme sestavu kola. Není s podivem, že v ní figurují hráči Kněžic, kteří si připsali nejvyšší vítězství (3:0 proti Hrubému Jeseníku), celkem se však do naší jedenáctky dostali hráči rovnou ze 7 různých mužstev a vy si jistě vyberete, komu dáte svůj hlas v anketě o hráče kola.

Do brány jsme zvolili Martina Vacka, jelikož proti Kostelní Lhotě nejenže předvedl několik dobrých zákroků, ale rovnou dokázal udržet čisté konto.

Vackovi pomáhala samozřejmě i dobře fungující obrana, v níž vyčníval Josef Šnajdr. Z kněžické obrany opět zaujal technicky vybavený Tomáš Živnůstka. Velmi kvalitní defenzivní výkon pak předvedl kovanický Martin Krejčík, ačkoli není po dlouhodobém zranění příliš rozehraný.

Marek Šnajdr z Hrubého Jeseníku se blýskl důležitou brankou po rohovém kopu, která znamenala jediný zásah týmu při remíze s Kovanicemi. Kněžický Pavel Šorm nás opět zaujal svou technikou, přesnými přihrávkami i vstřelenou brankou. Kapitán semického B mužstva Jaroslav Bošina se prezentoval velmi obdobně, také si i připsal gól. Branku vstřelil i Vojtěch Strejček z Opočnic, který byl při duelu v Seleticích jednoznačně nejlepším hráčem hostí.

Důležitou branku vsítili i seletický Jakub Čepek a kněžický Jelínek. Kostomlatský Radek Novák pak vstřelil oba góly zápasu s Kostelní Lhotou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.09.2018 22:30 do 05.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.