SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.08.2018

0

První sestava kola této sezóny je tu! Až do středečního poledne samozřejmě můžete hlasovat pro vašeho favorita v anketě o Hráče kola.

Jakub Tománek (Černice B) – Tománek měl velkou zásluhu na vítězství Černic nad Zručí. Svůj tým podržel několika výbornými zákroky, inkasoval jen z penalty.

 

Viktor Vilímek (Vochov) – Čtyřicátník (ročník 1976) na kraji vochovské obrany se dokázal prosadit i střelecky. V utkání na hřišti béčka Rapidu poslal svůj tým přesnou hlavičkou do vedení. Vochov nakonec zvítězil 2:1.

 

Pavel Hyneš (Prazdroj Plzeň) – Nováček soutěže Prazdroj vstoupil do soutěže skvěle, když deklasoval 9:0 rezervu Lhoty. Skóre zápasu uzavřel kapitán Hyneš, kterému je už padesát let.

 

Jiří Kanta (Litice) – Do střelecké listiny se zapsal i levý bek Litic, který přispěl prvním gólem zápasu k výhře 3:1 nad Druztovou.

 

Jakub Černý (Smíchov) – Smíchov zvítězil v Hradišti vysoko 7:1. Dařilo se i letní posile z o soutěž výše hrající Bělé, Jakubovi Černému. Rychlonohý fotbalista řádně větral obranu soupeře a dal i gól.

 

Tomáš Aschenbrenner (Litice) – Ve výborném světle se ukázala také posila Litic. Aschenbrenner proti Druztové jeden gól vstřelil a na dalších dvou se podílel.

 

Zdeněk Matas (Dýšina) – Matas na začátku druhé půle utkání na hřišti rezervě Chotíkova poslal Dýšinu do vedení 2:1. Domácí ještě dokázali dostat zápas do penalt, ale v nich už slavili právě Dýšinští.

 

Patrik Matula (Prazdroj Plzeň) – Matula se podílel na brankostroji Prazdroje proti béčku Lhoty hattrickem.

 

Luděk Jandoš (Prazdroj Plzeň) – Hattrick nastřílel také Matulův spoluhráč z ofenzivy Jandoš. Ten umí střílet góly i v pětačtyřiceti letech.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Další střelec hattricku. Kovář je jednou ze zajímavých letních posil Smíchova a na hřišti Hradiště ukázal, že může být pro mužstvo klíčovým hráčem.

 

Karel Knaf (Union Plzeň) – Union přehrál 3:1 Chrást a Knaf se na tom podílel druhou a třetí trefou svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2018 11:54 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.