SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Sezóna okresního fotbalu dospěla ke svému konci. Hráči i fanoušci si užili rozlučky a případně i bujaré oslavy postupů. Mnozí soutěživí nadšenci se možná už dokonce těší na nejbližší zápasy. Pokud mezi tyto skalní příznivce amatérské kopané patříte i vy, můžete si čekání na příští mač zkrátit alespoň u naší jedenáctky sezóny složené z hráčů OP Nymburk, kteří na svých postech stabilně vynikali.

Brankář Pavel Hampl byl samozřejmě jedním z hlavních strůjců městeckého tažení za postupem. Mistrovské mužstvo inkasovalo v sezóně jen 27 branek, i v tomto ohledu tedy bylo nejlepším. Hamplovi sice vypomáhala skvěle pracující obrna, mnohokrát však svými zákroky Hampl diváky nadchl. Pro SKMK je mužem na pravém místě.

Michal Poděbradský byl v této sezóně nejlepším hráčem FK Bohemia Poděbrady B. Spoluhráči se na něj mohli spolehnout. Nevypouštěl souboje, do všeho chodil naplno a jeho výkony byly konstantní. Obdobně se prezentoval i všejanský Martin Kubín, který sice není z nejmladších, ale o to více zkušeností má. Skvěle se prosazoval i v hlavičkových soubojích v obou vápnech. Mezi hlavní opory postupujícího Městce patřil i stoper Jaroslav Blažek, který také vyniká především díky zkušenostem, a to především ve čtení hry. Za Opočnici podával stabilně dobré defenzivní výkony Aleš Pivný.

Městecký Martin Tůma je úžasným tvůrcem hry, který se vyznačuje především výborným pohybem a přesnou střelou - v sezóně se trefil dvanáctkrát. Tůmův spoluhráč Miroslav Velenský je dost možná nejpracovitějším a nejběhavějším hráčem v soutěži. Bojuje o každý míč a nic nepovažuje za ztracené. Kostomlatský Martin Zalabák dokáže pro své spoluhráče tvořit četné šance, navíc sám nastřílel 17 gólů. Kovanický Petr Kukla je unikátní hráč. Sezónu začal v obraně, kde se mu dařilo, a dokončil ji v útoku, v němž nastřílel 11 branek. Svou univerzálností se prezentoval i v minulé sezóně.

V ideální jedenáctce nesmí chybět nejlepší střelec soutěže, jímž se díky 28 zásahům stal Jakub Najmon z Rožďalovic. Druhým nejlepším střelcem soutěže pak byl s odstupem 6 branek Roman Fink z Kostelní Lhoty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.