SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Po skončení sezóny městského přeboru jsme pro Vás připravili také ideální jedenáctku celého ročníku. O tom, kdo bude zvolen nejlepším hráčem soutěže, rozhodnete svými hlasy právě Vy!

BRANKÁŘ

Jakub Tihlařík (Litice) – Brankář Tihlařík dostal za nepříliš pevnou obranou Litic velkou šanci k vyniknutí. Dvakrát byl zvolen hráčem kola, svému týmu pomohl získat řadu bodů, díky nimž se Litice umístily v relativně klidném středu tabulky. „Sice inkasoval poměrně dost gólů, ale minimálně stejnému počtu svými skvělými zákroky zabránil,“ řekl k Tihlaříkovým výkonům vedoucí mužstva Stanislav Voves.

 

OBRÁNCI

Lukáš Mareška (Slovan) – Jedním z klíčových mužů jízdy Slovanu za postupem byl kapitán Mareška. Hráč, který nastupuje ve středu obrany nebo zálohy, přispěl k jízdě plzeňského mužstva i 9 zásahy. Mareškova přínosu si váží také vedoucí mužstva Josef Kraft. „Je to starší kluk, který do naší hry vnáší myšlenku. Dokáže uklidnit mladší hráče.“

 

Tomáš Hošek (Vochov) – Vochov byl po podzimu jasným aspirantem na sestup, ale na jaře se tento tým nadechl k fantastické jízdě, která znamenala záchranu. Hošek byl dirigentem obranných řad. „Celou sezónu drží naší obranu. Spolu s Klementem a brankářem Dvořákem je naším klíčovým hráčem,“ pochválil Hoška trenér Pavel Tlustý.

 

Ondřej Žák (Slovan) – Ondřej Žák se na jaře dostal do skvělé formy a pravidelně se objevoval v sestavách kola. Vedoucí mužstva Josef Kraft si ho cenní především pro jeho univerzálnost. „Všestranný kluk, který dokáže hrát stopera, tvořit hru ze středu zálohy a může nastoupit i v útoku.“

 

ZÁLOŽNÍCI

Pavel Vacek (Litice) – Nejdůležitějším hráčem Litic je kapitán mužstva Vacek. Střední záložník dokáže tvořit hru a také střílet góly. S 15 trefami byl nejlepším kanonýrem týmu. „Bohužel na jaře ho srážely zdravotní problémy. Jinak je to ale naše stálice a tahoun,“ dodal vedoucí Litic Stanislav Voves.

 

Martin Furár (Hradiště) – Defenzivní záložník Tornáda obíral soupeře o míče a byl také spolehlivým exekutorem pokutových kopů. Hlavně na jaře se navíc dokázal prosazovat i po standardních situacích.

 

Ladislav Rout (Smíchov) – Zkušený smíchovský záložník ze středu hřiště výborně dirigoval hru druhého nejlepšího týmu soutěže. Jen slova chvály pro něho měl i hrající trenér Jiří Sulek. „Je to zkušený borec, který má leccos odkopáno. Jedná se už o starší ročník, ale na tuto soutěž je to výborný fotbalista. Přinesl k nám zkušenosti, dokáže podržet míč, rozhodnout zápas.“

 

Alexandr Zikmund (Smíchov) – Teprve sedmnáctiletý Zikmund je pro Smíchov obrovským příslibem. Se zkušeným Routem vytvořil ve středu zálohy velmi zajímavé duo. „Roste vedle Ládi Routa, se kterým dohrával sezónu na středu zálohy. Je to mladý kluk, velmi šikovný a má všechno před sebou. Je budoucností našeho klubu,“ rozplývá se nad Zikmundem hrající trenér Jiří Sulek.

 

Daniel Kroc (Chrást) – Chrást, podobně jako Vochov, na jaře utekl hrobníkovi z lopaty. Za vzepjetím Spartaku stál především Daniel Kroc. Ten nastřílel spoustu důležitých gólů a s 18 zásahy nakonec obsadil v tabulce střelců soutěže třetí příčku.

 

ÚTOČNÍCI

Martin Klement (Vochov) – Velkou oporou Vochova byl Martin Klement. Šikovný útočník nezklamal ani na podzim, který Vochovu vůbec nevyšel a na jaře patřil k nejdůležitějším strůjcům senzační cesty za záchranou. „Jedna z našich ikon, která nás táhla celou sezónu,“ uvedl na Klementovu adresu trenér Pavel Tlustý.

 

Josef Reischig (Slovan) – V ideální jedenáctce sezóny samozřejmě nemůže chybět nejlepší střelec soutěže. Reischig ukončil ročník s 21 góly na svém kontě. „Odehrál velmi vydařenou sezónu. Podzimní formu si udržel i na jaře, kdy nastřílel 10 gólů,“ řekl k Reischigovi vedoucí mužstva Josef Kraft.

 

Mezi další adepty na sestavu sezóny patřili:

Brankáři: Pavel Purkar (Druztová), Petr Bejček (Hradiště)

Hráči v poli: Martin Hořánek, Karel Knaf (oba Union), Patrik Kočí (Hradiště), Michal Ráb, Václav Rak (oba Slovan), Karel Kazda (Zruč B), Kamil Kuncl (Černice B), Jiří Kanta (Litice)

 

SESTAVA PODZIMU VYPADALA TAKTO




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.