SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 02.06.2018

0

V ideální jedenáctce 24. kola samozřejmě nesmí chybět hráči Hrubého Jeseníku, Rožďalovic a Městce Králové, kteří svým mužstvům dopomohli k vysokým výhrám. Najdete zde však i kvalitní fotbalisty z jiných celků. Nezapomeňte, že do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o hráče kola.

Nejlepším brankářem je pro nás tentokrát kostomlatský Ondřej Veselý, jemuž nedokázaly silné Poděbrady B vstřelit jediný gól.

Městecký Martin Hradečný prokázal svou zkušenost výbornou poziční hrou, sbíral všechny soupeřovy nákopy a dvakrát zastavil jako poslední hráč velmi slibné šance Opočnice, kdy zabránil takřka jistým gólům. Jíkevský kapitán Milan Macek obdobný výkon okořenil dvěma góly. Bývalý městecký kapitán Petr Novotný od svého těžkého zranění kolene příliš nehraje, ale proti Opočnici nastoupil a podal obdivuhodný výkon. Opočnice sice čtyřikrát inkasovala, na beku však podal skvělý výkon směrem dopředu i dozadu Petr Sixta

Semický Martin Machala zaujal především důležitým úvodním gólem proti Kostelní Lhotě. Kostomlatský Martin Zalabák pak tradičně podporoval útok, díky čemuž dal i 2 góly. Dvakrát se prosadil i Lukáš Kubelka, přičemž gól, při němž zpracoval míč hrudníkem, přehodil si obránce a z voleje poslal míč od břevna za gólmana byl jistě jedním z nejkrásnějších momentů této sezóny. Obě branky Kovanic v Přerově pak vstřelil Petr Kukla.

V dresu Hrubého Jeseníku se zaskvěl hattrickem Roman Procházka, Dominik Hora z Rožďalovic se pak trefil rovnou čtyřikrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2018 11:00 do 06.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.