SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 05.05.2018

0

A je tu zpět sestava kola! Výborných individuálních výkonů se hlavně co se týče záložníků urodilo skutečně hodně. Komu dáte svůj hlas a s kým povedeme další rozhovor? Hlasovat můžete do středečního poledne.

Velešínský gólman Václav Ottenshläger zabránil daleko vyšší porážce od Vodňan.

 

Lukáš Motyka proměnil penaltu a pomohl Blatné k bodovému zisku s lídrem. Tomáš Vršitý velel improvizovanému složení slávistické obrany, to si ale sedlo na jedničku. Strakonice předvedly kolektivní výkon, my za ně do sestavy kola dáme beka Romana Kočího.

 

"Za nás nejlepším hráčem jednoznačně Jakub Pospíchal," doporučil vimperský kouč Uhlík. Jeho svěřenec zápas s Vacovem rozhodl v nastavení. Matouš Sudek zářil na půdě Sedlece, dal branku a byl hodně vidět. Stejně jako Khalil Ayeb. Místo nezbylo v sestavě kola na jejich spoluhráče Kokeše, který ale také předvedl nadprůměrný výkon. Skvělý výkon předvedl například také Rajzl ze Slavie. Strana hřiště patří ale vodňanskému Davidu Bečvářovi. "Takový výkon jsem v této soutěži snad ještě neviděl," žasnul trenér Hrachovec.

 

Útok je nabitý - střelec kola Miroslav Kochma nasázel čtyři fíky do sítě Bavorovic. Pavel Vařil přispěchal s dvěma trefami, kterými zařídil bodový zisk na půdě Blatné ve šlágru kola. A dva góly dal i slávistický Vojtěch Bravenec.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.05.2018 11:23 do 09.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.