SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.04.2018

0

Podívejte se, kteří fotbalisté se dostali do ideální jedenáctky 18. kola městského přeboru. Samozřejmě můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě Hráč kola. Hlasování běží až do středečního poledne.

Jakub Tihlařík (Litice) – Litice porazily nejtěsnějším rozdílem Vochov, přestože byly po celý zápas horším týmem. Výhru jim doslova vychytal brankář Tihlařík, jenž si na hostujících střelcích smlsnul zejména v prvním poločase, kdy na něho šli hráči Vochova mnohokrát zcela sami.

 

Jan Šuster (Chrást) – Fotbalisté Chrástu opět prokázali stoupající formu. K jejich výhře 3:2 na Košutce přispěl Šuster gólem, kterým vyrovnával na 1:1.

 

Tomáš Linda (Druztová) – Druztová zvítězila nad Černicemi B vysoko 5:1. Základem byla i pevná obrana, na kterou domácí vsadili ve druhém poločase a vyráželi z ní do smrtících brejků. Defenzivní linii dirigoval právě Linda.

 

Ondřej Žák (Slovan) – Obránce Slovanu si ve šlágru kola na Smíchově plnil defenzivní povinnosti a ještě otevřel skóre zápasu, který jeho tým vyhrál 2:1.

 

Martin Hořánek (Union) – Fotbalisté Unionu nastříleli poslednímu Starému Plzenci deset gólů! Střelecky nejaktivnější byl Hořánek, jenž zaznamenal hattrick.

 

Daniel Kroc (Chrást) – Velká opora Chrástu úřadovala i na Košutce. Především díky jeho dvěma trefám Chrást zvítězil 3:2.

 

Václav Muzika (Dýšina) – Fotbalisté Dýšiny přehráli rezervu Zruče překvapivě hladce 3:0. Gólem se o to zasloužil i záložník Muzika.

 

Daniel Roubal (Druztová) – Teprve 17letý hráč Druztové odehrál proti béčku Černic skvělý zápas. Dal dva góly a hlavně ten druhý byl klíčový. V závěru úvodního dějství jím Roubal zvyšoval na 3:1.

 

Zdeněk Matas (Dýšina) – Nová akvizice Dýšiny se proti Zruči prosadila hned dvakrát.

 

Karel Knaf (Union) – Hráč, který už nastupuje spíše na pozici stopera, se po delší době posunul na hrot. A k demolici Starého Plzence B přispěl dvěma góly a třemi asistencemi.

 

Martin Seidl (Union) – Také Seidl byl při kanonádě Unionu do sítě Starého Plzence velmi aktivní. Dva góly dal sám a jubilejní desátý připravil pro Knafa.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2018 23:02 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.