SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.04.2018

0

17. kolo městského přeboru přálo především ofenzivním fotbalistům. Největší zastoupení v ideální jedenáctce má tentokrát Chrást, který dodal hned tři hráče. Hlasovat však můžete i pro zástupce Černic B, Žruče B, Slovanu, Starého Plzence B a Unionu. Hlasování o Hráče kola končí s úderem středečního poledne.

Jan Kokoška (Chrást) – Jan Kokoška z Chrástu je jediným brankářem, který dokázal v 17. kole městského přeboru udržet čisté konto. Logicky tedy nemůže v ideální jedenáctce chybět.

 

David Tupý (Chrást) – Chrást porazil Dýšinu 2:0. Tupý krátce po přestávce otevřel skóre utkání.

 

Daniel Kroc (Chrást) – Třetím hráčem Chrástu do party je Daniel Kroc. Ten přispěl ke zmíněné výhře svou devátou trefou v sezóně. Samozřejmě se jedná o záložníka, ale vzhledem k převaze ofenzivních fotbalistů jsme někoho museli zatáhnout do obrany.

 

Martin Hořánek (Union) – Přesun do obrany postihl také kapitána plzeňského Unionu. Ten jako správný muž s kapitánskou páskou dirigoval hru svého týmu ve vítězném utkání na Rapidu.

 

Martin Vričan (Slovan) – Slovan přehrál Hradiště 4:1 a hned dvěma góly se na tom podílel Vričan. Ten nejprve poslal domácí proměněnou penaltou do vedení 2:1 a ve druhé půli pečetil skóre z rychlého kontru.

 

Petr Hucl (Zruč B) – Zruč po dvou prohrách zase zabrala, což odnesla Druztová. Velmi dobře hrál také záložník Hucl.

 

Karel Kazda (Zruč B) – Velký podíl na zručské výhře měl i Karel Kazda. Ten se dokonce dvakrát zapsal mezi střelce.

 

David Šádek (Černice B) – Černická rezerva dokonale zaskočila druhý Smíchov. Šádek se na vítězství 3:2 sice nepodílel gólem, ale na trávníku byl hodně vidět a obraně soupeře dělal velké problémy.

 

Michal Chvojka (Černice B) – To samé, co pro Šádka, platí také pro Michala Chvojku. Ten navíc dvakrát skóroval. V 84. minutě vstřelil vítězný gól Černic.

 

Martin Rybička (Košutka B) – Martin Rybička odehrál první poločas duelu béčka Košutky na půdě Vochova tak aktivně, že musel o přestávce střídat. Na hrotu útoku totiž neustále obíhal rozehrávající zadáky soupeře, v 15. minutě navíc vlétl do domácího odkopu a míč se od něj odrazil do brány.

 

Martin Šulc (Starý Plzenec B) – Béčko Starého Plzence udolalo 3:2 Litice a opustili poslední místo. Dvakrát skóroval Martin Šulc.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2018 00:29 do 18.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.