SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský kraj | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 14.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

VÍT REISER (Strakonice) - Patří do základních stavebních kamenů týmu Strakonic, spolu s Kostkou či Zušťákem. Tým se na jeho zákroky může spolehnout, jasná zkušená jednička týmu.

 

JAROSLAV ČERVENKA - Krajní obránce Vacova, možná nenápadný, ale o to spolehlivější. V průběhu podzimu byl i dvakrát vybrán jako nejlepší hráč zápasu.

JOSEF BROM (Týn) - "Na stoperu odehrál velice kvalitní podzim, byl k dispozici i do zálohy, kde hrával dříve," hodnotil jeho výkony trenér Orlíček. Brom patřil k týnským lídrům, vstřelil také tři branky. 

JAN DĚD (Vimperk) - Podobný případ jako Červenka. "Na pravém beku podává snad už rok vyrovnané, výborné, zodpovědné výkony," pochvaluje si po podzimu trenér Uhlík.

 

ONDŘEJ KŘIVANEC (Blatná) - Pro trenéra Brabce nepostradeltný hráč a lídr týmu. Dosáhl na počet šesti vstřelených branek.

TOMÁŠ ŘEHOŘ (SK Planá) - Jedinou kaňkou je, že se nedočkal jediné branky. Na nespočet jich ale přihrál a je mozkem plánské hry. Na hřišti elegance sama, v jeho podání vypadá fotbal jako ta nejjednodušší hra. "Bylo tam více kluků, kteří by si zasloužili za podzim vyzdvihnout, ale přikloním se k Řehořovi, protože to byl náš železný muž a jako jediný odehrál všechny minuty, což je pořádná porce," podotkl trenér Cimburek. I pro tuto vytrvalost zařazujeme Řehoře do sestavy podzimu. Pětkrát byl vybrán jako hráč zápasu.

LUBOŠ KUNC (Vodňany) - "Osobností týmu je Luboš Kunc, asi i nejlepší hráč, ale myslím, že má na to hrát ještě lépe," varuje soupeře před jarem trenér Hrachovec. "Neskutečně nám zvedl i kabinu a partu," přidává. Kunc je možná nejtalentovanějším hráčem soutěže, jeho hru často chválili i protivníci. Stihl osm branek, další připravil a vyboval nespočet faulů na svou osobu. Pětkrát vybrán jako hráč zápasu.

MICHAL BLAŽEK (Bavorovice) - Jeden z lídrů Bavorovic, který stojí za podzimním prvenstvím. Hrál výborně, z pozice záložníka nasázel šest branek. Přišel z Dynama a prodal získané dovednosti. Čtyřikrát byl vybrán jako nejlepší hráč zápasu a tak se není co divit, že ho trenér vytipoval jako možného člena sestavy podzimu.

JAKUB VRANOVSKÝ (Slavia ČB ) - Na podzim nejlepší hráč Slavie. "Měl zdaleka nejlepší tréninkovou účast, která byla základem pro jeho výbornou hru na fyzicky náročné pozici krajního záložníka. Zvládnul bez potíží přechod z dorostu, k čemuž mu pomohlo i množství startů za muže už od šestnácti let," vyzdvihuje kouč Kladenský. Kromě četných asistencí přidal i dvě branky.

 

TOMÁŠ SMÉKAL (Bavorovice) - V Bavorovicích na tuto předsezónní posilu sázeli jako na hlavní trumf. A Smékal nezklamal. Více už slova trenéra Fraňka: "Je klíčovou osobou naší hry. Dává góly, jsou na něj fauly. Je to tvrdý, houževnatý hráč, hodně ran schytá, ale i rozdá, nijak se s tím nemazlí. Obránci ho dobře znají, dávají si na něj pozor a pomáhají si často fauly. Je to kvalita, která do týmu před sezónou přišla." Devět vstřelených branek, čtyřikrát byl nejlepším hráčem zápasu.

RUDOLF WEINHARD (SK Větřní) - "Toho dávejte do sestavy kola klidně co týden," znělo v sezóně z Větřní. Weinhard nastupoval na pozici útočníka a posléze jako podhrotový hráč. Nasázel čtrnáct branek a byl pro tým neskutečným tahounem, který měl kopačky ve většině branek Větřní. Nejlepší střelec soutěže, ale na čelním místě by se pohyboval i mezi asistenty. Šestinásobný hráč zápasu.

 

HVĚZDNÁ LAVIČKA:

Místo v sestavě podzimu by si zasloužili i další fotbalisté, mj.:

Brankáři: Václav Sýkora, Jakub Hotový, Jan Nováček, Gottfried Wolf

Obránci: Jiří Hanousek, Jaroslav Raucher, Jiří Špán, Tomáš Pomije, Denis Rottenborn, Pavel Škopek, Stanislav Nechuta

Záložníci: Lukáš Motyka, Stanislav Šálek, Tomáš Kostka, Filip Šafránek, Jan Čech, Jakub Bače, David Bečvář, Jakub Plojhar, Petr Dvořák, Tomáš Semerád, Matouš Sudek

Útočníci: Martin Fischer, Jan Zušťák

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.