SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 29.10.2017

0

Sestava 10. kola městského přeboru je již zveřejněna. Nezapoměňte, že až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o Hráče kola!

Václav Stuchl (Union) – Fotbalisté Unionu dokázali vynulovat útok do té doby vedoucího Slovanu. Na výhře 1:0 měl velký podíl také brankář Stuchl, který byl v případě potřeby vždy na svém místě.

 

Vilém Pavel (Zruč B) – Rezerva Zruče zvítězila 3:2 ve Starém Plzenci. O obraně hostí nejvíce vynikal Vilém Pavel, jenž si vysloužil pochvalu od členů realizačního týmu.

 

Karel Knaf (Union) – Kapitán Unionu rozhodl o výhře svého týmu nad Slovanem 1:0. Přihrávkou na křídlo založil akci, kterou následně i zakončil jediným gólem zápasu. A k tomu si samozřejmě stoprocentně splnil defenzivní povinnosti.

 

Jan Tykvart (Litice) – Litice zaskočily favorizovaný Smíchov. Obrana dirigovaná Janem Tykvartem toho soupeři mnoho nedovolila.

 

Jan Šuster (Chrást) – Chrást se zvedá, což potvrdil výhrou 7:0 ve Vochově. Hned dvakrát se trefil právě Šustr.

 

Václav Němeček (Druztová) – Němeček přišel na trávník až po poločasové přestávce, ovšem hru Druztové hodně oživil. Dokonce svým spoluhráčům připravil dva góly a i díky němu Druztová otočila duel na Košutce u 1:2 na 4:2 a v tabulce se posunula na první místo.

 

David Tupý (Chrást) – Další dvougólový střelec Chrástu v utkání ve Vochově.

 

Martin Furár (Hradiště) – Střední záložník Hradiště byl motorem svého týmu v duelu proti Dýšině. Na konci první půle dokonce zvyšoval na 2:0 a v penaltovém rozstřelu také nezaváhal.

 

Daniel Kroc (Chrást) – I Kroc rozvlnil síť za zády brankáře Vochova hned dvakrát. Chrást se přitom v dosavadním průběhu sezóny střelecky hodně trápil.

 

Jiří Kanta (Litice) – Jiří Kanta v duelu se Smíchovem definitivně uklidnil Litice nádherným sólem, které zakončil gólem na 2:0.

 

Martin Pícka (Starý Plzenec B) – Rezerva Starého Plzence sice doma podlehla Zruči 2:3, ale Martin Pícka utkání v závěru ještě zdramatizoval svými dvěma zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2017 04:46 do 01.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.