SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

V sestavě 9. kola městského přeboru má nejpočetnější zastoupení rezerva Košutky, která do ní dodala hned tři fotbalisty. Nezapomeňte, že až do středečního poledne můžete tradičně hlasovat v anketě o Hráče kola!

Jakub Tihlařík (Litice) – Brankář Litic přiváděl střelce plzeňského Slovanu k šílenství a především jemu mohli jeho spoluhráči děkovat, že si ze hřiště lídra tabulky odvezli nečekaný bod.

 

Jaroslav Brejcha (Košutka B) – Rezerva Košutky zaskočila favorizovaný Smíchov na jeho hřišti, přestože polovinu její jedenáctky tvořili hráči ve veteránském věku. Jedním z nich byl i pravý bek Brejcha (ročník 1976), který navíc odehrál výborný zápas.

 

Petr Fischer (Druztová) – Druztová se v domácím utkání s Dýšinou střelecky neprosadila. Dobře zahrála alespoň obrana v čele s Petrem Fischerem.

 

Jiří Krejčí (Litice) – Litice vydřely na hřišti Slovanu bod za bezbrankovou remízu po 90 minutách. Jedním z klíčových mužů jejich defenzivy byl levý obránce Krejčí.

 

Jan Pekník (Košutka B) – Neúnavný levý obránce Košutky si na hřišti Smíchova nejen skvěle plnil obranné povinnosti, ale navíc dokázal i vydatně podporovat útok. Po faulu na něho se kopala penalta, z níž hosté zvýšili na 3:1.

 

Martin Rybička (Košutka B) – Další zástupce rezervy Košutky v sestavě kola. Realizační tým mužstva řešil nedostatek hráčů i nasazením brankáře Rybičky do pole. Ten se jim za to odvděčil vstřeleným gólem už ve 3. minutě.

 

Martin Hořánek (Union) – Fotbalisté Unionu padli v Černicích na penalty, přestože v utkání vedli už 3:1 a navíc hráli proti deseti. Většinu utkání však byli lepším týmem, na čemž měl zásluhu i střední záložník Hořánek.

 

František Korelus (Zruč B) – Zruč přehrála v souboji rozjetých B-týmů Rapid. Na straně vítězů sklidil za svůj výkon velkou pochvalu středopolař Korelus.

 

Martin Beránek (Hradiště) – Tornáda na hřišti Vochova konečně protrhla sérii porážek. Na výhře 4:0 se vydatně podílel Martin Beránek, jenž první gól v závěru úvodního dějství vstřelil a na uklidňující druhý zásah nahrál po přestávce Kočímu.

 

Martin Bórik (Chrást) – Poslední Chrást zdolal 3:0 Starý Plzenec B a vůbec poprvé v sezóně bodoval před svými diváky. Hned dvakrát se střelecky prosadil útočník Bórik.

 

Patrik Kočí (Hradiště) – Dvakrát mířil do černého i forvard Hradiště Patrik Kočí. I díky němu se tak tento celek radoval po pěti porážkách zase z vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2017 05:19 do 25.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.