SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 03.09.2017

0

4. kolo bylo bohaté na branky. V průměru padly v každém zápase více jak 4 branky a podle toho vypadá i naše sestava kola, ve které nechybí oba třígólový střelci Ondřej Prášil z Protivína a Tomáš Tauber z Hluboké.

Čisté konto proti Milevsku si připsal brankář Michal Baka z Dražic a premiérovou nulou v Krajském přeboru se podílel na nečekáné výhře nováčka, proti ostříleným vzduchotechnikům.

 

Spolehlivě v defenzivě pracoval Petr Listopad z Čimelic a výstavní trefou z přímého kopu se postaral svému týmu o tři body. Ke třem bodům pomohl jednou trefou svému týmu i Radim Koutný z Jindřichova Hradce, který opět hýřil na hřišti. Dva zápasy si o víkendu střihl dorostenec Adam Rytíř z Táborského béčka, který se proti Rudolfovu na hřišti neztratil.

 

Dvě branky si proti Oseku připsal kapitán Protivína Jaromír Vorel, který sekundoval u dvou branek i tří gólovému Ondřeji Prášilovi, který byl hodně hladový po gólech i ve druhém poločase. Petr Celý se prosadil dvakrát proti Hluboké a obě jeho střely byly důležité. Ta první na konci poločasu znamenala snížení, druhá vyrovnání. Jediným střelcem Rudolfova byl dobře hrající Jan Kovačičín a jeho tým si z Táborska odvezl cenný bod.

 

V útoku táhl tým Želče ke třem bodům Radek Novotný, který se brankou a asistencí podílel na výhře v Katovicích. Marek Pomeje z Olešníka si pak užíval zápas proti Sezimovu Ústí a vítěznout trefou nasměroval svůj tým k dalším třem bodům. Hattrick na hřišti Dačic zvládl Tomáš Tauber z Hluboké, ale ani jeho trefy nestačily na vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.09.2017 21:15 do 06.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.